Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Серпнева конференція освітян Новопсковської громади

Дата: 28.08.2020 15:16
Кількість переглядів: 902

Фото без опису 27 серпня 2020 року у приміщенні Новопсковського опорного закладу освіти  відбулася щорічна серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Новопсковської селищної  ради. У зв’язку з карантинними обмеженнями в конференції взяли участь директори ЗЗСО, завідувачі філій, заступники директорів ЗЗСО, завідувачі ДНЗ.

Начальник відділу освіти Новопсковської селищної ради Акименко О.М. проаналізувала роботу дошкільних та  закладів загальної середньої освіти  за 2019/2020 н. р., окреслила завдання на наступний навчальний рік.

В ході конференції виступили: завідувач ДНЗ «Світлячок» Ворон О.В., директор Новопсковського опорного закладу освіти Знов’к Д.С., заступник директора НВР Новопсковського газопроводського ЗЗСО Літвінова І.В., які поділилися досвідом роботи з організації дистанційного навчання в закладах освіти під час карантину.

   Спеціалісти та методисти відділу освіти  окреслили важливі питання в підготовці до нового навчального року, а особлива увага була приділена організації в закладах освіти протиепідемічних заходів та забезпечення безпечних умов для всіх учасників освітнього процесу.

Освітяни Новопсковської громади обмінялися досвідом та  визначили пріоритетні завдання для роботи у новому навчальному році!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь