Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про скликання чергової тридцять восьмої сесії  Новопсковської  селищної ради сьомого скликання

Дата: 01.02.2018 16:18
Кількість переглядів: 747

Відповідно до ст.26, ст.42, ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.15 Регламенту Новопсковської селищної ради:

  1. Скликати 21 лютого 2018 року чергову тридцять восьму сесію селищної ради сьомого скликання.
  2. Пленарне засідання розпочати об 14-й годині в адміністративній будівлі Новопсковської селищної ради за адресою: с. Осинове, вул. Слобожанська, 3а.
  3. Внести на розгляд тридцять восьмої сесії селищної ради сьомого скликання  наступні питання:

1. Про звіт Новопсковського селищного голови про діяльність виконавчих органів ради  за 2017 рік.

2. Про внесення змін до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2018 рік

3. Про оприлюднення   проекту  регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку на 2019 рік»

4. Про оприлюднення проекту  регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно,відмінне від земельної ділянки на 2019 рік»

5. Про затвердження Положення про відділ правового забезпечення Новопсковської селищної ради

6. Про розподіл повноважень щодо реєстрації місця проживання фізичних осіб

7. Про передачу в оренду частини нежитлового приміщення Новопсковської селищної ради

8. Про внесення змін в рішення  Новопсковської селищної ради №27/39  від 20.07.2017 року «Про створення парку культури і відпочинку «Айдар» в смт Новопсков по вул. Українській»

9. Про  припинення права оренди земельної ділянки гр. Беденку Сергію Петровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: смт.  Новопсков вул. Джерельна, 56

10. Про надання дозволу  гр. Ляхову Сергію Станіславовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншої житлової забудови за адресою: смт. Новопсков вул. Українська, (біля буд. №91)

11. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Мирошникову Володимиру Михайловичу для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Слобожанська, 113

12. Про передачу ПАТ «СК Оранта-Лугань» земельної ділянки в оренду для комерційного використання за адресою: смт. Новопсков  вул. Українська, 10.

13. Про передачу у власність гр. Петренку Руслану Степановичу  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за адресою: смт. Новопсков вул. Слобожанська, 53 «Г».

14. Про надання дозволу  гр. Северіну Сергію Григорійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у власність за адресою: смт. Новопсков вул. Побєди, б/н.

15. Про внесення змін до договору оренди землі № 36 від 19.10.2015р. зареєстрованого між Новопсковською селищною радою та ПАТ «Луганське Регіональне управління автобусних станцій»

16. Про надання дозволу гр. Березіну Денису Олеговичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове (Шкільна ділянка)

17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Маркову Петру Яковлевичу  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташована за адресою: с. Осинове, вул. Пришкільна, буд. 15.

18. Про надання дозволу гр. Прокопенку Володимиру Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Осинове, вул. Приозерна, буд. 14.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  гр. Пшеничній Олені Євгенівні для ведення особистого селянського господарства у власність за адресою: с. Макартетине.

20. Інші.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь