Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Для зручності громадян

Дата: 08.02.2018 16:31
Кількість переглядів: 831

Фото без описуЗ 1 лютого 2018 року в селі Осинове розпочалася  робота по здійсненню реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання жителів сіл Осинове, Ікове, Хворостяне, Тев’яшеве та Макартетине.

Шановні жителі сіл Осинове, Ікове, Хворостяне, Тев’яшеве та Макартетине!

Відтепер Вам не потрібно їхати до Новопскова аби отримати довідку про реєстрацію місця проживання/перебування особи (форма 13), чи прописати новонароджену дитину,  чи знятися з обліку за місцем проживання чи, навпаки, прописатися.

Варто лише з пакетом необхідних документів прийти до адміністративної будівлі селищної ради в селі Осинове по вул. Слобожанська, буд. 3а, в кабінет №2 у понеділок, вівторок, четвер з 8.00 до 17.00 (перерва з 12.00 до 13.00), в пятницю з 8.00 до 15.45 (перерва з 12.00 до 13.00), окрім середи (середа - день здачі звітності).

Для реєстрації місця проживання необхідно з собою мати оригінали таких документів: паспорт, свідоцтво про народження, документи на право власності на будинок, військовий квиток. Оплата за реєстрацію місця проживання та зняття з реєстрації  місця проживання складає 13,60 грн.

Для отримання довідки про реєстрацію місця проживання/перебування особи (форма 13) з собою мати  оригінали таких документів: паспорт, свідоцтво про народження дитини. Довідка видається безкоштовно.

За цей короткий час інспектором Надією Каюковою вже було опрацьовано 29 звернень. Це і зняття з реєстрації місця проживання (2), і реєстрація місця проживання (15), і видача 12 довідок про реєстрацію місця проживання/перебування особи (форма 13).

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь