Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вивчали досвід роботи ЦНАПів Івано-Франківщини

Дата: 13.02.2018 16:51
Кількість переглядів: 846

Фото без опису6-7 лютого представники Новопсковської селищної ради з робочим візитом відвідали  Івано-Франківщину в рамках програми обміну досвідом в межах завдання «Надання послуг в сфері боротьби з корупцією для місцевого самоврядування» від Програми розвитку ООН.

Програма візиту була дуже насиченою. Зокрема, дуже корисними були відвідування Центрів надання адміністративних послуг (далі - ЦНАП) міста Івано-Франківськ та Печеніжинської ОТГ, яка разом з Новопсковською громадою брала участь у телепроекті «Громада на мільйон».

Звичайно, порівнювати ці ЦНАПи не варто. Адже бюджети міста Івано-Франківськ (3,2 млрд. грн) та Печеніжинської ОТГ (40 млн. грн) різні, а тому і можливості відрізняються. Але, разом з тим, кожен ЦНАП запам’ятався.

Фото без описуТак, ЦНАП Печеніжинської ОТГ дуже затишний, в ньому надаються не тільки стандартні адміністративні послуги, але й послуги Пенсійного фонду, РАЦС і т.д.

ЦНАП міста Івано-Франківськ вразив учасників поїздки своєю масштабністю. Він займає двоповерхову будівлю, клієнтів приймають 28 адміністраторів. Сучасно оснащений. Всі документи зберігаються в електронному вигляді, що стало можливим завдяки комп’ютерній програмі «Універсам послуг». Робочі місця адміністраторів обладнані  електронним підписом. Встановлено чотири робочі станції для виготовлення ID карток, що забезпечує зменшення черги за ID паспортами та більш якісне обслуговування клієнтів.

Результат поїздки не змусить на себе чекати, адже налагоджено тісне партнерство між Центрами надання адміністративних послуг двох громад - Новопсковської  і Печеніжинської ОТГ.

Хочеться відмітити гостинність та щирість, з якою зустрічали нас господарі. Новопсковська делегація подарувала на згадку колегам символічні подарунки - смачні «Щасливі пряники від Новопсковської ОТГ».

Фото без описуФото без опису

Вікторія Гончарова, начальник ЦНАПу Новопсковської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь