Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Спільно обговорили виконання власних (самоврядних) повноважень об'єднаної територіальної громади у сфері соціального захисту населення

Дата: 17.02.2017 16:51
Кількість переглядів: 797

Фото без опису16 лютого директор Департаменту соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації Елеонора Поліщук  відвідала Новопсковщину з робочим візитом. 

В форматі "круглого столу" була проведена зустріч Елеонори Андріївни з заступником голови райдержадміністрації з соціальних питань Олександром Скороходом, головою селищної територіальної громади Вадимом Гаєвим, представниками Новопсковської селищної ради, райдержадміністрації, громадськістю.

Елеонора Поліщук ознайомила присутніх з методичними рекомендаціями Мінсоцполітики щодо передачі повноважень об’єднаній територіальній громаді у сфері соціального захисту населення. Вона зазначила що при громаді має бути створений фронт-офіс або центр чи відділ з надання соціального захисту населення об’єднаної територіальної громади.

В ході зустрічі були обговорені всі можливі варіанти створення такого центру. Голова об’єднаної територіальної громади Вадим Гаєв запевнив присутніх, що найближчим часом це питання буде вирішено і, що він, як голова громади, готовий на плідну співпрацю з Департаментом соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації та структурними підрозділами райдержадміністрації.

Використані матеріали з сайту Новопсковської РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь