Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Ремонт ЦНАПу виходе на фінішну пряму

Дата: 13.02.2018 16:54
Кількість переглядів: 958

Фото без описуСьогодні, 13 лютого, до Новопсковської громади з робочим візитом  завітали менеджери Програми розвитку ООН. Вони інспектували процес реалізації проекту «Створення Центру надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради Новопсковської ОТГ Луганської області. Капітальний ремонт частини нежитлової будівлі, придбання обладнання та меблів».

На зустрічі були присутні Єгор Потоцький - керівник ГО «Моя Новопсковщина», адже дана громадська організація є відповідальним імплементатором цього проекту, а також керівництво Чмирівської громади та начальники ЦНАПів обох громад.

Новопсковський селищний голова Вадим Гаєв продемонстрував гостям результати ремонтних робіт в будівлі, де найближчим часом відкриється сучасний ЦНАП.

Учасники активно обговорили етапи створення ЦНАП, проблеми і труднощі, які виникають в процесі, а також орієнтовну дату відкриття ЦНАПів. В Новопсковській громаді центр надання адміністративних послуг запрацює вже в березні.

Варто зауважити, що ЦНАП Новопсковської ОТГ створюється з метою спрощення процедури надання адміністративних послуг та підвищення їх якості, створення зручних умов для громадян та суб'єктів господарювання при отриманні адміністративних послуг у форматі  "відкритого простору". Центр працюватиме за принципом "єдиного вікна", тобто прийом документів та видачу результатів обслуговування здійснюватимуть адміністратори та спеціалісти Центру. На початку планується надавати 40 адмінпослуг.

Не забули ми і про тих, хто «прийде за послугою» з  маленькими дітьми. В центрі буде облаштовано дитячу кімнату, де «маленькі клієнти» зможуть розважитись та не відволікати дорослих.

 

Вікторія Гончарова, начальник ЦНАПу Новопсковської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь