Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Благоустрій в Новопсковській громаді - справа кожного її мешканця

Дата: 22.10.2017 16:59
Кількість переглядів: 1059

Фото без описуВ Новопскові на збудованих у вересні 2017 року майданчиках для роздільного збору сміття комунальники встановили нові контейнери чорного кольору. Незабаром встановлять сітчасті контейнери для пластику.

Чорні контейнери виключно для несортованих побутових відходів. Крім того, сміттєвоз поки що буде збирати сміття від населення по звичному для мешканців графіку. Оскільки декілька багатоквартирніих будинків, з невідомих на те причин, не дали згоду на будівництво таких майданчиків. 

Директор комунального підприємства "Новопсковжитло" Роман Крищенко закликає мешканців селища бережно відноситися до нового обладнання та своєчасно сплачувати за послуги з вивезення сміття.

Інспектор з благоустрою селищної ради Роман Петрушов нагадує про персональну відповідальність за порушення Правил благоустрою Новопсковської ОТГ.

Фото без описуПравилами благоустрою забороняється:

Використовувати не за призначенням контейнери для  збору сміття та твердих побутових відходів.

Захаращувати території сипучими матеріалами, конструкціями, сміттям, побутовими відходами, відходами виробництва, листям, травою, гіллям тощо.

Вивозити і звалювати  сміття, будівельні, побутові, харчові відходи,  відходи виробництва, траву, гілля, деревину, листя у не відведених  для цього місцях та влаштовувати звалища.

Фото без описуКидати сміття, недопалки, папір, тару тощо на вулицях, парках, інших  громадських місцях, а також спалювати сміття у контейнерах і урнах.

Захоронення (утилізація) твердих побутових відходів здійснюється виключно на полігоні твердих побутових відходів.

Всі ці правила знають. Однак, прибираючи власні домівки та подвір’я, викидають сміття куди попало, вважаючи, що те, що діється за межами їх оселі – це вже не їхня справа. 

Інспектор з благоустрою селищної ради попереджає тих громадян, які викидають сміття там, де їм заманеться: порушники будуть сплачувати штраф від 340 грн до 1360 грн (для громадян), для громадян-суб'єктів підприємницької діяльності такий штраф складає від 850 грн до 1700 грн.

Фото без описуНа жаль, ми звикли, раптом щось – одразу звинувачувати всіх тільки не себе. Мовляв, не прибрали, не догледіли. Але ж, насправді, слід розпочати з самого себе – адже від нас самих залежить благоустрій нашої громади. Залишатися байдужим та чекати, що хтось прибере замість нас є просто недопустимо. У нас з вами є всі умови зробити свій простір комфортним та охайним. Скористаймося цим!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь