Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

З бюджету Новопсковської ОТГ виділено 4,6 мільйони на капремонт опорної школи. Це 10-% співфінансування масштабного проєкту.

Дата: 21.09.2020 16:35
Кількість переглядів: 1408

Фото без опису15 вересня депутати Новопсковської селищної ради сьомого скликання на пленарному засіданні чергової 84 сесії виділили з бюджету громади субвенцію в обласний бюджет в розмірі 4 млн 605,4 тис. грн. Це 10-% співфінансування масштабного проєкту загальною вартістю 43 млн 400 тис. грн з капітального ремонту опорного закладу освіти. Решту буде профінансовано з Державного бюджету.

За ці 4 млн 605,4 тис. грн підрядник СБК «Стройсервіс», який виграв тендерної закупівлі на проведення ремонтних робіт, незабаром утеплить частину будівлі закладу. Зараз дирекція опорної школи збирає ідеї кольорової гами фасаду будівлі.

Варто зазначити, що проєкт реалізується в рамках урядової програми «Спроможна школа для кращих результатів», фінансується на 90-% з державного бюджету Міністерством освіти і науки України. Аби отримати фінансування на початку 2020 року Новопсковська селищна рада підготувала відповідну проєктну заявку і направила її до обласної державної адміністрації. Проєкт переміг у конкурсному відборі ОДА і був направлений на Міносвіти. Замовник проєкту – Департамент будівництва, енергозбереження, архітектури та містобудування Луганської ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь