Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вчитель з математики Газопроводської школи виборола перемогу серед 100 кращих шкіл України у номінації "Кращий кабінет математики"

Дата: 29.09.2020 11:09
Кількість переглядів: 1628

Фото без описуГлодан Олена Володимирівна, вчитель математики Новопсковського газопроводського ЗЗСО І-ІІІ ст. зайняла ІІ рейтингове місце серед 100 кращих закладів ЗСО України у загальному заліку КОНКУРСУ «КРАЩИЙ КАБІНЕТ МАТИМАТИКИ ЗСО/ЗЗСО»-2020 року.

     А як же все починалось?

Завдяки участі та перемозі в обласному конкурсі проектів місцевого розвитку у 2019 році Новопсковським газопроводським ЗЗСО I-III ступенів в громаді було реалізовано проєкт «Створення нового освітнього середовища з використанням інноваційних технологій навчання за стандартами Нової української школи з вивчення математичних наук Новопсковського газопроводського ЗЗСО I-III ступенів Новопсковської селищної ради».

В рамках цього проєкту капітально відремонтували приміщення кабінету математики та підсобної кімнати, придбали шкільні меблі, інноваційне мультимедійне обладнання, комп’ютерну техніку та оснастили сучасними приладами навчання. Загальна вартість проєкту становила 384 тис. 920 грн (кошти обласного бюджету – 191 тис. 160 грн, кошти з бюджету Новопсковської ОТГ  – 155 тис. 959 грн, позабюджетні кошти 37 тис. 801 грн.
         Цей проєкт був успішно реалізований лише завдяки спільній співпраці Новопсковської селищної ради, відділу освіти, педагогічного колективу, батьків та приватних підприємців.

Фото без описуЗараз діти із задоволенням працюють у новому класі, адже тепер у ньому є інтерактивний комплекс, фабрика друку, фліпчарт, набори класного інструменту на панелі та різноманітні змінні стенди, вчитель має персональний комп'ютер. Парти у класі регульовані, антисколіозні, учням комфортно і зручно працювати за ними. Завдяки мультимедійному обладнанню вчитель впроваджує на уроках математики інноваційні технології. Це дає змогу школярам підвищувати рівень знань з алгебри та геометрії, що сприяє у майбутньому кращій здачі ДПА та ЗНО.

 

Відділ освіти Новопсковської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь