Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Послуги Он-лайн будинку юстиції для громадських організацій

Дата: 12.10.2020 13:21
Кількість переглядів: 1166

Міністерством юстиції України запроваджено та забезпечено функціонування вже на протязі декількох років зручного онлайн сервісу, який дає можливість за наявності доступу до мережі Інтернет, скористатися деяким послугами Міністерства юстиції України.

Зокрема, для громадських організацій забезпечено можливість подання документів для державної реєстрації створення громадської організації та попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації.

При подачі документів реалізована можливість завантаження документів-зразків після коректного заповнення яких, їх можна подати для державної реєстрації створення громадської організації як онлайн, через Он-лайн будинок юстиції, так і звернувшись до відповідного суб'єкта державної реєстрації.

Звертаємо увагу, що для подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації засновникам необхідно мати електронний цифровий підпис.

Для подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації наявність електронного цифрового підпису необов'язкова, потрібна лише реєстрація на порталі Он-лайн будинку юстиції.

Також, стануть в нагоді особам, які створили громадську організацію та бажають подати документи, доступ через Он-лайн будинок юстиції до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та Реєстру громадських об’єднань, в яких можна перевірити тотожність найменування новоствореної громадської організації, оскільки законодавством встановлено, що не може бути зареєстроване громадське об'єднання найменування якого тотожне вже зареєстрованому громадському об'єднанню. Скористатися Он-лайн будинком юстиції можна перейшовши за посилання у мережі Інтернет - https://online.minjust.gov.ua.

Нагадуємо, що отримати консультацію з питань державної реєстрації громадських формувань можна звернувшись до відділу державної реєстрації друкованих засобів масової інформації та громадських формувань у Луганській області Управління державної реєстрації Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) за адресою – Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Єгорова, буд. 22 або отримати консультацію за телефонами - 0953624202, 0645242216.

 

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь