Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відбулися фінальні змагання чемпіонату Луганської області з футболу

Дата: 20.10.2020 10:08
Кількість переглядів: 918

18.10.2020 року у смт. Новопсков відбулися фінальні змагання чемпіонату Луганської області з футболу серед юнаків 2008-2009 р.н. та 2006-2007 р.н.. Вихованці Новопсковської ДЮСШ 2008-2009 р.н. перемогли команду Новоайдарської ДЮСШ з рахунком 3:1 та поступилися команді Сєвєродонецької ДЮСШ 1:0.

За підсумками фінальних змагань серед юнаків 2008-2009р.н. 1 місце зайняла команда Сєвєродонецької ДЮСШ, 2 місце  команда Новопсковської ДЮСШ, 3 місце команда Новоайдарської ДЮСШ. Команди були нагороджені кубками та дипломами, гравці медалями та грамотами.

За підсумками фінальної частини чемпіонату кращим нападником було визнано Корсуна Ярослава, який був нагороджений грамотою та цінним подарунком.

У фінальних змаганнях серед юнаків 2006-2007 р.н. зустрічалися команди Сєвєродонецької ДЮСШ та Лисичанської ДЮСШ. Зустріч закінчилася з рахунком 3:3 у серії післяматчових пенальті влучнішими виявилися гравці Лисичанської ДЮСШ 4:2.

За підсумками змагань серед юнаків 2006-2007р.н. 1 місце зайняла команда Лисичанської ДЮСШ, 2 місце команда  Сєвєродонецької ДЮСШ. Команди були нагороджені кубками та дипломами, гравці медалями та грамотами.

Команду Новопсковської ДЮСШ до змагань підготували  тренери – викладачі: Літвінов Валерій Анатолійович, Калашник Іван Олександрович та Бакало Генадій Анатолійович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь