Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В школах Новопсковської громади ще на тиждень продовжено дистанційне навчання

Дата: 05.11.2020 16:26
Кількість переглядів: 744

Сьогодні комісією з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Новопсковської селищної ради  (протокол від 05.11.2020р. №24) прийнято рішення:

1. Запровадити додаткові протиепідемічні обмеження на території Новопсковської селищної ради передбачених пунктом 14 постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 (із змінами).

2. Керівникам комунальних закладів, установ  Новопсковської селищної ради:

2.1 вжити заходів щодо дотримання встановлених протиепідемінчих обмежень передбачених пунктом 1 цього протоколу;

2.2 недопускати працівників до роботи з ознаками захворювання на гостру респіраторну інфекційну хворобу.
                                                    
3. Закладам загальної середньої  та позашкільної освіти Новопсковської селищної ради, Новопсковській школі мистецтв  рекомендувати запровадити  використання технологій дистанційної освіти та запровадження з 09 листопада по 13 листопада 2020 року( включно) дистанційного навчання.

4. Відділу освіти Новопсковської селищної ради рекомендувати:

4.1. довести до відома керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти Новопсковської селищної ради  рішення зазначені в пункті 3 цього протоколу.

4.2. забезпечити запровадження гнучкого (дистанційного) режиму роботи працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти відповідно до Методичних рекомендацій щодо встановлення гнучкого режиму робочого часу, затверджених наказом Міністерства праці та соціальної політики України від 04 жовтня 2006 року № 359

4.3. вирішити питання робочого часу працівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти, роботу яких дистанційно  на робочому місці організувати неможливо шляхом оголошення простою

4.4. забезпечити проведення відповідними службами комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій, а також необхідного температурного режиму у закладах загальної середньої та позашкільної освіти.

5.   Центру культури і дозвілля Новопсковської  селищної ради у зв’язку із збільшенням захворювання серед населення Новопсковської селищної ради на гостру респіраторну хворобу СОVID-19 рекомендувати утриматися від проведення будь - яких масових заходів.

Підстави -  протокол регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій № 50 від 30.10.2020 р. та протокол районної комісії з питань ТЕБ і НС № 29 від 05.11.2020 р. 
 Нагадаємо, що постановою Кабінету Міністрів України від 13.10.2020 № 956 внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та  запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2» в частинах визначення рівнів епідемічної небезпеки, та завдань для центральних органів виконавчої влади, їх територіальних підрозділів, органів місцевого самоврядування. 
Рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 30.10.2020 № 40 на території Новопсковської селищної ради встановлено «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 з  00 год 02 листопада 2020 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь