Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Понад 2600 жителів Новопсковської громади в січні скористалися послугами ЦНАПу

Дата: 09.02.2021 11:29
Кількість переглядів: 671

Фото без описуЗ початку 2021 року Центром надання адміністративних послуг Новопсковської селищної ради було надано 1734 послуги, 694 консультації в приміщенні ЦНАПу та 248 консультації за телефоном.

В перерахунку на 1 співробітника це в середньому 14 відвідувачів на день.

Найбільшою популярністю користуються послуги з реєстрації нерухомого майна (403), видачі довідок про склад сім'ї (361), земельні послуги (345). В середньому обслуговування одного відвідувача займає 10-25 хвилин.

Ми дуже вдячні небайдужим відвідувачам за уважність до нашого здоров'я та здоров'я наших відвідувачів. Разом з тим, хочемо наголосити, що обмежена кількість місць для очікування (4 стільці) обумовлена в першу чергу необхідною соціальною дистанцією (1,5м).

Відсутність місць для очікування в коридорі (були присутні до введення карантинних обмежень) пов'язана з Рекомендаціями Міністерства цифрової трансформації №1/06-3-1176 від 16.03.2020р. де зазначається, що у відкритій частині ЦНАП має перебувати не більше людей, ніж робочих місць для обслуговування; поза межами приміщення мають бути зручні місця очікування в черзі на відстані не менше 1 метра один від одного. На даний момент місця для очікування облаштовані поза приміщенням ЦНАП в фойє Центру культури та дозвілля Новопсковської селищної ради. В теплу пору року наявні додаткові місця для очікування на території дитячого майданчика (4 лавки для відпочинку).

Фото без описуПровітрювання або кондиціювання та вологе прибирання з використанням дезінфікуючих засобів здійснюється по графіку затвердженим розпорядженням селищного голови №31-в.п. Від 17.03.2020р., але тільки при відсутності в приміщенні людей. Наскрізне провітрювання має проводитися з 8.00 год. до 8.15 год., з 10.00 год. до 10.30 год., з 14.30 год. до 15.00 год. У зв'язку з великим навантаженням в часовий період з 9.00 год. до 10.30 год., друге провітрювання проводиться з 11.30 год. до 12.30 год.

Зауваження щодо носіння масок приймаємо, але наголошуємо, що відвідувачі Центру надання адміністративних послуг (особливо літні люди, які знаходяться в групі ризику) повинні в свою чергу дотримуватися хоча б мінімальних карантинних умов (перебути в приміщенні Центру надання адміністративних послуг виключно у захисній масці/респіраторі що покривають рот і ніс).

 

Вікторія Гончарова начальник ЦНАП селищної ради

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь