Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконання земельних торгів

Дата: 04.03.2021 08:14
Кількість переглядів: 778

Фото без описуКонкурсна комісія з питань відбору виконавців робіт із землеустрою, оцінки земель та виконання земельних торгів на конкурентних засадах в Новопсковській селищній територіальній громаді

 

Повідомляє про проведення конкурсів:

 

1) з відбору виконавця оцінки земель;

Мета проведення конкурсу

відбір виконавця  з  проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки .

Дані про земельну ділянку:

земельна ділянка несільськогосподарського призначення комунальної власності. Цільове призначення: 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Площа 0,0700 га , Кадастровий номер 4423385900:10:001:0313. 

 

 

2) з відбору виконавця земельних торгів.

Мета проведення конкурсу

розроблення агрохімічного паспорту земельної ділянки у процесі підготовки лоту до продажу на земельних торгах права оренди земельної ділянки та проведення земельних торгів.

Дані про земельну ділянку:

земельна ділянка сільськогосподарського призначення комунальної власності. Цільове призначення: 01.02 для ведення фермерського господарства. Загальна площа 39,2070 га в тому числі: рілля-28,3500га, пасовища - 4,0970га, солончаки - 6,7600га. Кадастровий номер 4423385900:11:003:0050.

 

Умови участі у конкурсі:

 

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті з відміткою «На конкурс» із зазначенням назви конкурсу. У конверті мають міститися підтвердні документи та запечатана конкурсна пропозиція.

 

Підтвердні документи, які подаються претендентом:

1)  заява про участь у конкурсі.

 У заяві обов’язково зазначаються: відомості про претендента (для фізичних осіб – ПІБ, ідентифікаційний номер, місце проживання, контактний телефон, e-mail;  для юридичних осіб – Повна назва, ПІБ керівника, код ЄДРПОУ, місцезнаходження, контактний телефон, e-mail.), назва конкурсу в якому претендент бажає взяти участь, об’єкт конкурсу;

2) копія свідоцтва про реєстрацію суб'єкта підприємницької діяльності та копія паспорта (для претендента  фізичної особи);

3) копія свідоцтва про реєстрацію та копія довідки з Єдиного державного реєстру підприємств, організацій, установ (для претендента  юридичної особи);

4)  копії кваліфікаційних документів претендентів;

5) інформація щодо досвіду роботи претендента, кваліфікації та досвіду фахівців, які залучаються ним до виконання  земельних торгів, завірена претендентом.

6) відповідні документи, що підтверджують наявність трудових відносин між переможцем конкурсу і особами кваліфікаційні свідоцтва яких надані у складі конкурсної документації (для претендента юридичної особи).

 Конкурсна пропозиція має містити інформацію щодо вартості виконання робіт, калькуляції витрат пов’язаних з виконанням робіт, а також термін виконання робіт.

 

Термін подання конкурсної документації: до 17 березня 2021 року  (включно). Поштова адреса, за якою подаються документи:  92302, Луганська область, смт. Новопсков, вул.Шкільна,3.

 

Інформація про проведення конкурсу:  конкурс відбудеться  19 березня  2021 року   о 14.00 год. за адресою: Луганська область, смт. Новопсков, вул.Шкільна,3.

 

Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони:  92302, Луганська область, смт. Новопсков, вул.Шкільна,3. Телефон для довідок: (06463) 2-18-40

 

 

 Відділ земельних ресурсів Новопсковської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь