Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Як змінилося матеріальне забезпечення в новоприєднаних закладах освіти в складі Новопсковської громади

Дата: 09.03.2021 16:38
Кількість переглядів: 746

Фото без описуОдразу, як заклади освіти приєдналися до Новопсковської громади з 1 січня 2021р. відділом освіти розпочато вивчення стану справ з виїздами до новориєднаних шкіл та садочків. Вже проінспектовано заклади в Писарівці, Риб’янцеве, ПІсках, Булавинівці, Закотному та Лисогорівці. Одночасно з цим було зібрано від усіх керівників новоприєднаних закладів освіти першочергові потреби. За результатами їх розгляду і почали перші закупівлі.

Розпочали з оснащення шкільних харчоблоків.

Для Ганусівської школи придбали  м’ясорубку (1199 грн) та холодильник (5999 грн), для Писарівської  школи - м’ясорубку (2799 грн), для Новорозсошанської школи - циркуляційний насос (3300 грн), для Донцівської школи - запчастини для автотранспортного засобу, для будинку дитячо-юнацької творчості - витратні матеріали для роботи гуртків.

Фото без описуФото без описуТуалетний папір, паперові рушники для рук і серветки для шкіл громади – 15,7 тис. грн.

Варто нагадати, що понад 2 мільйони гривень заплановано на 2021 рік видатків на продукти харчування для заклади освіти – для шкіл 1 млн 688 тис. грн, для дитсадків – 462,6 тис. грн.

Нещодавно з бюджету Новопсковської громади додатково виділено 224 тис. грн. для новоприєднаних ДНЗ на придбання 3-х персональних комп’ютерів, 6 ноутбуків, 6 багатофункціональних пристроїв, комплекту інтерактивного обладнання та госптоварів для встановлення мийок ДНЗ «Сонечко»  (с. Піски).

Для  новоприєднаних закладів загальної середньої освіти виділено 40,8 тис. грн для придбання комп’ютера, багатофункціонального пристрою, теплової гармати для обігріву гаражу, холодильника та пральної машини.

Фото без опису Фото без описуВ лютому поточного року були внесені зміни до штатних розписів ново приєднаних закладів освіти. В ДНЗ  «Сонечко» (с.Піски) додатково виділено 1,43  штатних одиниць вихователя та 1 штатну одиницю помічника вихователя; в ДНЗ «Вишенька» (с. Риб’янцеве) та в ДНЗ «Берізка» (с. Писарівка) по  2,9 штатних одиниць операторів котельні; в Новорозсошанському  ЗЗСО І-ІІІ ст. виділено 0,25 штатних одиниць комірника та 1 штатну одиницю двірника.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь