Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Депутати внесли зміни до бюджету Новопсковської громади

Дата: 08.04.2021 15:43
Кількість переглядів: 821

7 квітня 2021 року відбулася позачергова  сесія Новопсковської селищної ради. Провели її на свіжому повітрі поруч з будівлею Центру культури і дозвілля. На порядку денному винесено одне питання: "Внесення змін до бюджету Новопсковської селищної територіальної громади на 2021 рік". Рішення про перерозподіл пів мільйона гривень прийнято.

Фото без описуВ результаті карантинних обмежень виникла економія бюджетних коштів на продукти харчування для шкільних їдалень. Всю суму, а це 198,681 тис. грн виділено на співфінансування придбання шкільного автобуса.

Ці гроші нададуть як іншу субвенцію з бюджету Новопсковської громади до обласного бюджету. Бо автобус коштує майже 2 млн грн. Його куплять за обласні кошти при  10% співфінансуванні громади.

Як повідомили у відділі освіти цей автобус планують задіяти для підвезення учнів опорної школи з віддалених куточків смт Новопсков. На сьогодні лише один шкільний автобус сюди підвозить учнів з Осинове та Заайдарівки, лише частково охоплює дітей смт Новопсков. Ще чотири автобуси є в сільських школах сел Кам’янка, Донцівка, Новорозсош та Піски.

 

Фото без опису307 тисяч гривень виділено на утримання осіб похилого віку та осіб з інвалідністю Новопсковської громади. Це на 2021 рік.

Мова йде про надання іншої субвенції з бюджету Новопсковської громади до бюджету Білолуцької громади на утримання відділення стаціонарного догляду для постійного проживання на 30 ліжок КЗ "Білолуцький територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)" за рахунок вільного залишку.

 

 

Зображення запозичені з мережі інтернет


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь