Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відбулося пробне ЗНО

Дата: 13.04.2021 10:55
Кількість переглядів: 659

Фото без опису10 квітня 2021 року в Новопсковському опорному закладі освіти відбулося пробне зовнішнє незалежне оцінювання для учнів 10-11 класів колишніх Новопсковського та Марківського районів. На пробне ЗНО з української мови та літератури, математики, історії, біології, хімії, фізики, англійської мови зареєструвалися 115 учасників, не з’явилися 37 учнів, явка становила 68%.

Проведення пробного ЗНО забезпечили 24 педагогічні працівники шкіл району:  відповідальний за пункт тестування Рибцева Юлія Володимирівна, помічник відповідального Бакало Олена Вікторівна, старші інструктори, інструктори, чергові.  Підготовку та організацію проведення пробного ЗНО здійснював відділ освіти Новопсковської селищної ради спільно з Донецьким регіональним центром оцінювання якості освіти.

Учасники тестування пройшли процедуру зовнішнього незалежного оцінювання згідно з регламентом і тепер більш впевнено та психологічно комфортно почуватимуться на основній сесії ЗНО.

Цього року всім учасникам пробного ЗНО додатково надана можливість зі своєї персональної сторінки завантажити тестові зошити та бланки відповідей за всіма предметами пробного ЗНО. До 14 квітня вони можуть занести свої відповіді на завдання всіх тестів пробного ЗНО до сервісу «Визначення результатів». Правильні відповіді на завдання тестів розміщено 12 квітня. Відеокоментарі до завдань тестів доступні вже з 11 квітня. Результати пробного ЗНО за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів буде розміщено в особистих кабінетах учасників до 30 квітня.

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти висловив подяку відділу освіти Новопсковської селищної ради, всім педагогам-персоналу пункту тестування за створення безпечних умов та організоване проведення пробного ЗНО.

Приєднуємося до цих привітань та бажаємо всім міцного здоров’я.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь