Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Старобільське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує про проведення перерахунку страхових виплат з 01 березня 2021 року

Дата: 15.04.2021 17:12
Кількість переглядів: 772

Фото без описуПостановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 239 «Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого» затверджено коефіцієнт перерахування сум щомісячних  страхових виплат з 1 березня 2021 року у розмірі 1,11.

   З метою виконання частини другої статті 37 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» Старобільським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області проведено в березні 2021 року перерахування сум щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві в кількості 2386 осіб та особам, які мають право на щомісячні страхові виплати у разі смерті потерпілого в кількості 105 осіб.

   Зростання страхових виплат становить 11% та  середній розмір виплати для потерпілих на виробництві становить 3544,85грн. (до перерахунку 3193,56 грн.), для членів їх сімей – 3272,65грн. (до перерахунку 2948,34грн.)

Максимальний розмір  щомісячної страхової виплати після проведеного перерахування не повинен перевищувати 10 розмірів прожиткового мінімуму, встановленого для працездатних осіб на дату проведення перерахування, а саме 22700 грн. Раніше визначений розмір щомісячної страхової виплати зменшенню не підлягає.

Збільшення залежить від суми щомісячної страхової виплати, що потерпілий або член його сім’ї отримував до перерахунку. У зв’язку з проведеним перерахунком щомісячні витрати Старобільського відділення управління збільшились на 872,24тис. грн.

Виплата перерахованих сум  щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей проведена у квітні поточного року.

 

Заступник начальник відділення – начальник відділу страхових виплат та матеріального забезпечення Ірина МОРОЗОВА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь