Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про запрошення-перепустки на ЗНО

Дата: 05.05.2021 09:55
Кількість переглядів: 667

Фото без опису29 квітня 2021 року на інформаційних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання (далі ЗНО) розміщено запрошення-перепустки з інформацією про час та місце проведення ЗНО з обраних предметів. Нагадуємо, що вхід до інформаційної сторінки здійснюється за номером та пін-кодом сертифіката учасника ЗНО.

На сайті Донецького регіонального центру в розділі «Пункти проведення ЗНО» розміщено інформацію про мережу пунктів проведення ЗНО 2021 з маршрутами доїзду.

На виконання рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні ЗНО, як і торік, для уникнення скупчень біля входу та дотримання умов безпеки скореговано час, відведений на процедуру допуску учнів. Допуск до пунктів буде розпочинатися о 09.50, а в запрошеннях учасників буде зазначено проміжок часу, протягом якого рекомендовано з'явитися на пункт. Допуск, як ї раніше, буде завершуватися о 10.50.

До пункту тестування допускатимуть лише учасників у захисних масках. Доречно всім учасникам взяти із собою засоби індивідуального захисту (1-2 захисні маски, дезінфектор для рук). Їх можна буде покласти на робочий стіл і за потреби скористатися.

Перед входом до пункту тестування медичний працівник виміряє температуру тіла та перевірить наявність ознак респіраторного захворювання. Якщо учасник має певне хронічне захворювання, як наслідок, постійно підвищену температуру або інші симптоми, подібні до ознак гострого респіраторного захворювання, до пункту потрібно прийти з медичною довідкою, яка підтвердить цей факт.

Водночас наголошуємо:

  1. Протягом часу, відведеного на виконання сертифікаційної роботи, учасникам ЗНО заборонено мати при собі або на своєму робочому місці засоби зв'язку, пристрої зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими технічних засобів та пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади, що не передбачені процедурою проведення ЗНО.
  2. При втраті паспорта або спливу терміну дії паспорта, адміністрація закладу освіти має виготовити учню довідку з фотографією та обов'язково звернутися до регіонального центру з клопотанням щодо допуску учасника до пункту на підставі оригіналів свідоцтва про народження та довідки з фото від закладу освіти.
  3. При наявності у учасника документу, оформленого іноземною мовою, обов'язково потрібно мати при собі нотаріально засвідчений переклад цього документа українською мовою.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь