Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Відділ соціального захисту населення інформує про оформлення житлової субсидії

Дата: 18.05.2021 16:24
Кількість переглядів: 474

Фото без описуДля оформлення житлової субсидії для відшкодуваня витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на період з 1.05.2021р. по 30.04.2022 р. громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію.

Просимо усіх, хто потребує підтримки держави, не піддаватися панічним настроям, не створювати масових скупчень, адже житлова субсидія особам, які звернулися за її призначенням у будь-який місяць з травня до вересня 2021 р. включно, буде нарахована починаючи з травня 2021 року.

Оформити субсидію Ви можете трьома способами:

Перший спосіб. Прийти в свій старостат чи до ЦНАПу Новопсковської селищної ради зі своїми документами та членів домогосподарства (паспорт, ідентифікаційний код, картрахунок банку, довідка про склад сімї). Спеціалісти у Вашій присутностіі сформують електронну заяву через програмний комплекс "Соціальна громада". Звертаємо увагу, що дата видачі ідентифікаційного коду має бути свіжіша за дату видачі паспорта (ID карти), бо програма не пропустить документи в обробку.

Другий спосіб. Заповнені бланки заяви та декларації, копії документів заявника та членів домогосподарства можна надіслати поштою на адресу Управління соціального захисту населення Старобільської РДА: 92703, м.Старобільськ, вул.Центральна, 36. Отримати консультацію чи допомогу в оформленні повного пакету документів, заповненні паперового бланку заяви та декларації Ви можете у уповноважених осіб в  старостаті або в ЦНАПі селищної ради.

Третій спосіб. Зайти на електронний сервіс https://www.msp.gov.ua/timeline/subsidii.html на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики. Обрати підрозділ "Які документи подаються". Там завантажити самостійно бланки заяви та декларації. Роздрукувати та заповнити їх. Докласти копії своїх документів та членів домогосподарства. Надіслати увесь сформований пакет документів поштою на адресу Управління соціального захисту населення Старобільської РДА: 92703, м.Старобільськ, вул. Центральна, 36.  

Комісії по призначенню субсидій при районному управлінні соціального захисту населення вже не буде. Таку норму із законодавства прибрали. Тому домогосподарствам, які отримували раніше субсидію за рішенням комісії, субсидія буде призначена на наступний період безпосередньо Управлінням соціального захисту населення Старобільської РДА після розгляду заяви, декларації та інших документів, що надають право на отримання субсидії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь