Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Насильство над дитиною

Дата: 24.05.2021 11:34
Кількість переглядів: 428

Фото без описуЗа даними дослідження Ради Європи кожна п’ята дитина в Європі стає жертвою сексуального насильства. За даними Національної поліції України, за минулий рік від сексуального насильства постраждало 410 дітей. Цього року вже 70 дітей в Україні постраждали від цього злочину. Проте правоохоронні органи зазначають, що ця цифра – лише десята частина від кількості злочинів. Адже часто насильство здійснюють в сім’ї, або близькими до дитини особами. Часто факти насильства приховуються. Діти, які страждають від насильства, а також дорослі, які підозрюють насильство, не знають, як діяти в таких ситуаціях.

 

Якщо ваша дитина постраждала від сексуального насильства або ви стали свідком насильства над дитиною - телефонуйте за номером 093 063 53 43. За цим же номером можна отримати юридичну консультацію, психологічну підтримку, а також фахівці організації допоможуть організувати реабілітацію дитини.

 

Діти, що пережили будь-який вид насильства, відчувають труднощі соціалізації: у них порушені зв'язки з дорослими, немає відповідних навичок спілкування з однолітками, вони не мають достатнього рівня знань і ерудиції. Рішення своїх проблем діти - жертви насильства - часто знаходять у кримінальному, асоціальному середовищі, а це часто сполучено з формуванням у них пристрасті до алкоголю, наркотиків, вони починають красти і здійснювати інші протиправні дії.

Служба Порятунку Дітей



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь