Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Вчителька нашої громади – одна з найкращих в Україні

Дата: 10.06.2021 16:51
Кількість переглядів: 1914

Фото без описуТертична Оксана Олексіївна, вчителька трудового навчання Булавинівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, має кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «учитель-методист», більше десяти років очолює районне методичне об`єднання вчителів трудового навчання. ЇЇ люблять діти, поважають колеги і батьки.

У 2020-2021 навчальному  році Оксана Олексіївна взяла участь у І (зональному) турі конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Трудове навчання», який вперше проводився в дистанційному форматі. 

Успішно пройшовши випробування «Дистанційний урок», «Майстер-клас», «Тестування» вчителька стала переможницею І туру та взяла участь у ІІ (обласному) турі конкурсу, де змагалися 5 кращих конкурсантів Луганської області. Тертична Оксана Олексіївна показала найвищий результат в області, отримавши 159, 9 балів у змаганнях «Дистанційний урок», «Дорожня карта творчого проєкту», «Методичний практикум», «Урок», посіла І місце  та  взяла участь відбірковому  ІІІ (Всеукраїнському) турі конкурсу.

Серед двадцяти п’яти  найкращих вчителів з усіх областей України наша вчителька представляла Луганську область. За результатами відбіркового туру лише дванадцять учасників вийшли у фінал Всеукраїнського туру конкурсу і серед них - Тертична Оксана Олексіївна.

Кращі з кращих дванадцять вчителів трудового навчання зі всієї України змагалися у випробуваннях «Майстер-клас» та «Урок»,  причому онлайн-урок  Оксана Олексіївна  проводила у восьмому класі однієї з Київських шкіл.

Достойно виступивши у фіналі, Тертична Оксана Олексіївна стала дипломантом Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2021» у номінації «Трудове навчання» та отримала диплом за підписом заступника Міністра освіти і науки України Любомири Мандзій.

Оксана Олексіївна відзначає високий рівень організації конкурсу на всіх його етапах, професійну та об’єктивну роботу журі. Конкурсні випробування були спрямовані не тільки на виявлення знань  конкурсантів, а і на розвиток педагогічних вмінь та навичок. Виконання конкурсних випробувань було обмеженим у часі, отже потребувало максимальної зосередженості та вміння швидко продукувати цікаві, творчі ідеї. Участь у конкурсі – це перевірка педагогічних компетентностей вчителя, уміння використовувати сучасні педагогічні технології, що необхідно для формування власної стратегії розвитку. Вчителька відзначає цікаве та пізнавальне спілкування з колегами, організаторами конкурсу, членами журі.

Пишаємося, що серед педагогічної спільноти нашої громади у звичайній сільській школі працює одна з кращих вчителів України. Радо вітаємо переможницю з визнанням на всеукраїнському рівні її педагогічної майстерності та високого професіоналізму!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь