Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документа державного планування місцевого рівня «Генеральний план с.Ганусівка Новопсковського району Луганської області»

Дата: 11.06.2021 14:50
Кількість переглядів: 525

Фото без описуПовна назва документа державного планування: «Стратегічна  екологічна оцінка  документа державного планування місцевого рівня «Генеральний план с.Ганусівка Новопсковського району Луганської області».

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Новопсковська селищна рада.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розпочинається з дня її оприлюднення на офіційному вебсайті замовника, з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості.

Ознайомитися з текстом заяви можна на офіційному вебсайті Новопсковської селищної ради за посиланням: https://novopskovrada.gov.ua.

Пропозиції та зауваження до Заяви подаються до Новопсковської селищної  ради за адресою: вул. Шкільна, 3, смт. Новопсков, Луганська область, 92302 тел.(06463) 2-18-40, 2-47-88 або на електронну адресу: info@novopskovrada.gov.ua. Відповідальна особа: спеціаліст-землевпорядник Новопсковської селищної  ради   Доленко А.М. (тел. 2-18-40).

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто з 12 червня 2021 р. до 26 червня 2021 року включно. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ПРОЕКТУ ДОКУМЕНТА ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ МІСЦЕВОГО РІВНЯ «ГЕНЕРАЛЬНИЙ ПЛАН С. ГАНУСІВКА НОВОПСКОВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь