Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Оголошено прийом проектів у рамках Бюджету участі на 2022 рік

Дата: 24.06.2021 09:56
Кількість переглядів: 668

Фото без описуЗ метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до розподілу частини коштів місцевого бюджету, Новопсковська селищна рада оголошує про прийом проектів від мешканців громади у рамках Бюджету участі на 2022 рік.

Прийом проектів здійснюється відповідно до Положення про Бюджет участі  Новопсковської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням Новопсковської селищної ради від 22.06.2021 № 8/36.

Проектом є план дій, комплекс робіт, задум, ідея, викладені у вигляді описання з відповідним обґрунтуванням, розрахунками витрат, кресленнями (картами, схемами), фотографіями, що розкривають сутність задуму та можливість його практичної реалізації за рахунок коштів громадського (партиципаторного) бюджету нашої громади.

За рахунок коштів Бюджету участі можуть реалізовуватись проекти: великий – орієнтована вартість пропозицій від 150 до 200 тис.грн., малий – орієнтована вартість пропозицій не повинна перевищувати 60 тис. грн. Обов’язкова частка небюджетного співфінансування проекту, яка забезпечується Автором проекту, має становити 2 % від загальної вартості проекту та вноситься на спеціальний рахунок, відкритий Виконавцем в органах Державної казначейської служби.

Проекти подаються за єдиною обов’язковою для заповнення формою. ЗАВАНТИЖИТИ ФОРМУ ТУТ 

Термін подачі проектів: з 01 липня по 23 липня 2020 року включно.

 

Проект подається особисто автором (одним з авторів) проекту:

1) у електронному вигляді через електронну систему, для чого необхідно пройти реєстрацію в електронній системі (https://e-dem.ua): через електронну пошту, внесення серії (за наявності) і номеру паспорта та завантаження скан-копії (фото) першої сторінки паспорту, а також сторінки з реєстрацією місця проживання; систему Bank ID;

2) у паперовому вигляді, здійснюється за умови пред’явлення автором оригіналу паспорту до Ююджетного відділу Новопсковської селищної ради (смт Новопсков, пров. Історичний,1, 2-й поверх, каб.8).

Графік прийому проектів: щодня крім вихідних (субота, неділя) з 8:00 до 17:00, п’ятниця – з 8:00 до 15:45, обідня перерва – з 12:00 до 12:45.

Автори проектів можуть звертатися за консультацією стосовно визначення вартості (кошторису) проекту та з інших питань щодо заповнення форми проекту за тел. 0994982797, контактна особа Лиховидько Світлана Петрівна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь