Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Запрошуємо до громадського обговорення

Дата: 08.07.2021 17:00
Кількість переглядів: 925

Фото без описуНовопсковська селищна рада з 9 липня 2021 року виносить на громадське обговорення  проект договору про співробітництво з Білолуцькою селищною територіальною громадою.

Проект договору про співробітництво Новопсковської селищної територіальної громади Старобільського району Луганської області та Білолуцької селищної територіальної громади Старобільського району Луганської області по реалізації спільного проекту «Розвиток закладів охорони здоров’я Новопсковської селищної територіальної громади» на 2021-2023 роки

Громадське обговорення проводиться з 09.07.2021р. до 23.07.2021р.  у формі електронних консультацій:

- на сайті Новопсковської селищної ради: пропозиції, зауваження, коментарі приймаються до 15.45 год. 23.07.2021р. в електронному вигляді на електронну пошту Новопсковської селищної ради  info@novopskovrada.gov.ua з позначкою "Громадське обговорення". Особа, яка надає пропозиції до проектів рішень, обов’язково вказує своє прізвище, ім’я та по батькові, адресу проживання та свій контактний телефон.

- на веб-порталі «Е-консультації» відповідно до ПОЛОЖЕННЯ про електронні консультації та опитування  в Новопсковській селищній територіальній громаді

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення - Червенко Тетяна Савеліївна, начальник відділу комунікацій з громадськістю Новопсковської селищної ради, другий поверх, адмінбудівлі селищної ради (смт Новопсков, пров. Історичний, 1); тел. 0646321840, komunikaciyanovopskov@gmail.com.

Електронні консультації проводяться на виконання розпорядження селищного голови від 08.07.2021 № 206-о" Про проведення громадського обговорення проекту договору про співробітництво з Білолуцькою селищною територіальною громадою"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь