Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Розпочинається голосування за проекти на Бюджет участі - 2022

Дата: 30.07.2021 14:50
Кількість переглядів: 2484

Фото без опису30 липня 2021 року в Новопсковській селищній раді відбулося засідання комісії з питань Бюджету участі на 2022 рік. Комісією було опрацьовано 17 проектів від активних жителів Новопсковської селищної територіальної громади. Всі проекти пройшли ретельну перевірку на відповідність вимогам Положення про Бюджет участі Новопсковської селищної територіальної громади. Рішенням комісії до голосування допущено 7 проектів. 

З 31 липня 2021 року стартує голосування за проекти Бюджету участі 2022.

Триватиме голосування впродовж 16 днів - до 15.08.2020р. включно.

 

Представляємо проекти допущені до голосування:

Категорія «великі» проекти:

1. Облаштування дитячого майданчика для щасливого та радісного дитинства в с.Кам’янка (придбання обладнання для дитячого майданчика, встановлення велопарковки). Ккошти місцевого бюджету – 192 150,56 грн, співфінансування від жителів громади – 3 921,44 грн.

Фото без опису2. Влаштування громадського простору берег річки Айдар (оновлення басейну, фонтану джерела «Сольонка» смт Новопсков) (повна заміна бетонних плит, прокладання трубопроводу водопостачання (замість заржавілої труби), встановлення переодягальні, урн для сміття). Кошти місцевого бюджету – 196 000,00 грн, співфінансування від жителів громади – 4000,00 грн.

 

Категорія «малі» проекти:

1.  Будівництво на території загального користування - спортивно-ігрового майданчика с. Донцівка, вул. Т.Шевченка (придбання обладнання та конструкцій для сортивного та дитячого  майданчика). Ккошти місцевого бюджету – 60 000,00 грн, співфінансування від жителів громади – 3880,00 грн.

 2. Придбання машини для прочистки труб в с. Кам’янка. Кошти місцевого бюджету – 58 780,40 грн, співфінансування від жителів громади – 1 199,60 грн.

3. Облаштування та очищення "Шпакового озера" на території загального користування с. Заайдарівка (прибирання території та очищення водойми; облаштування території; відкриття пляжної зони). Кошти місцевого бюджету – 60 000,00 грн, співфінансування від жителів громади – 3 990,00 грн.

4. Придбання елементів благоустрою, які підлягають встановленню для спортивного майданчика на території загального користування в селі Закотне поблизу будівлі Закотненського СБК (Придбання спортивного обладнання). Кошти місцевого бюджету – 57 036,00 грн, співфінансування від жителів громади – 1 164,00 грн.

5. Сучасний спортивний майданчик - запорука успішного майбутнього в с.Лисогорівка (Придбання спортивного обладнання). Кошти місцевого бюджету – 59 825,00 грн, співфінансування від жителів громади – 6 000,00 грн.

6. Улаштування спортивного майданчика для дітей та молоді в с. Писарівка (придбання спортивного обладнання, встановлення велопарковки, лавочки). Кошти місцевого бюджету – 58 787,00 грн, співфінансування від жителів громади – 1200,00 грн)

7. Стежка здоров’я с. Риб’янцеве (розмітка культурно-оздоровчого пішохідного маршруту, придбання спортивного інвентаря для станцій фізичної активності та палиць для скандинавської ходьби. Кошти місцевого бюджету – 58 800,00 грн, співфінансування від жителів громади – 1 200,00 грн.

 

ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ! Одна особа може проголосувати лише за 2 (два) проекта: один голос за «великий» проект, один голос за «малий» проект.

 

Як проголосувати?

Голосування у електронному вигляді здійснюється у електронній системі за допомогою авторизації мешканця Новопсковської громади через електронну пошту на платформі електронної демократії EDEM .

Голосування на паперових носіях здійснюється у пунктах супроводу Бюджету участі і здійснюється за пред’явлення оригіналу паспорту (посвідчення на постійне проживання) шляхом заповнення бланку голосування.

Бланк голосування можна отримати шляхом:

1.Роздрукування його із електронної системи ЗАВАНТАЖИТИ ФОРМУ.

2.Отримання його паперової форми у пункті супроводу Бюджету участі за адресами:

Новопсковська селищна рада - смт Новопсков, вул. Історичний, 1.

Відділ соціального захисту Новопсковської селищної ради – смт Новопсков, Шкільна,3.

ЦНАП - смт Новопсков, вул.Шкільна, 15 б.

Старостати Новопсковської селищної територіальної громади (будівлі колишніх сільрад):

с. Осинове, вул. Слобожанська, 3а

с. Заайдарівка, вул.Первомайська, 35.

с. Макартетине, вул. Молодіжна, 2 (в будівлі фельдшерського пункту).

с. Рогове, вул. Миру, 2

с. Новорозсош, вул. Ювілейна, 20

с. Писарівка, вул.Центральна, 25

с. Закотне, вул. Айдарська, 8

с. Лисогорівка, вул.Братів Касяненко, 61 А

с. Риб’янцеве, вул. Миру, 17

с. Піски, вул.Центральна, 26а

с. Булавинівка, вул.Айдарська, 9

с. Ганусівка, вул. Центральна, 27

с. Кам’янка, вул. Пульного, 2А

с. Донцівка, вул. Слобожанська, 23

 

Встановлення підсумків голосування шляхом підрахунку голосів, відданих за кожен проект, складання рейтингових списків та списків проектів-переможців на платформі електронної демократії EDEM 

Визначення проектів-переможців відбудеться 31 серпня 2021 р.

Проекти-переможці будуть реалізовані впродовж 2022 року.

Звітування та оцінка результатів реалізації проектів запланована на січень 2023 р.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь