Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Підсумки про літнє оздоровлення дітей

Дата: 30.07.2021 15:38
Кількість переглядів: 762

Фото без описуЛіто – це найкраща пора року для всіх дітей, адже це найдовший період відпочинку, незвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для яскравих вражень та позитивних емоцій під час спільного дозвілля з друзями.

А найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почувається в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, цікаво, з користю проводить час. І саме з метою належного проведення відпочинку та оздоровлення дітей в літній період було забезпечено путівками 16 дітей пільгових категорій Новопсковської громади, а саме: діти позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітної сім’ї, талановиті та обдаровані та діти з інвалідністю до дитячого оздоровчого табору «Перлина», за рахунок коштів місцевого бюджету та з частковою оплатою батьків в розмірі 20 або 30 відсотків вартості путівки.

 Під час зміни, яка тривала 21 день на дітей чекали пізнавальні тематичні заходи та розважальні програми, захоплюючі конкурси та інтелектуальні вікторини, спортивні змагання, а також оздоровчі та профілактичні заходи, спрямовані на зміцнення стану здоров’я та фізичних можливостей. Діти мали можливість продемонструвати свої таланти та вміння під час проведених заходів.

Відпочинок дітей проводився з дотриманням протиепідемічних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження інфекції Covid-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь