Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Підсумки про літнє оздоровлення дітей

Дата: 30.07.2021 15:38
Кількість переглядів: 712

Фото без описуЛіто – це найкраща пора року для всіх дітей, адже це найдовший період відпочинку, незвичайних пригод, цікавих подорожей, нових знайомств. Саме під час літніх канікул є найбільше можливостей для яскравих вражень та позитивних емоцій під час спільного дозвілля з друзями.

А найкращий відпочинок, як правило, відбувається в дитячих таборах, де кожен вільно почувається в колі своїх однолітків, бере участь у різноманітних культурно-спортивних заходах, загартовується, цікаво, з користю проводить час. І саме з метою належного проведення відпочинку та оздоровлення дітей в літній період було забезпечено путівками 16 дітей пільгових категорій Новопсковської громади, а саме: діти позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітної сім’ї, талановиті та обдаровані та діти з інвалідністю до дитячого оздоровчого табору «Перлина», за рахунок коштів місцевого бюджету та з частковою оплатою батьків в розмірі 20 або 30 відсотків вартості путівки.

 Під час зміни, яка тривала 21 день на дітей чекали пізнавальні тематичні заходи та розважальні програми, захоплюючі конкурси та інтелектуальні вікторини, спортивні змагання, а також оздоровчі та профілактичні заходи, спрямовані на зміцнення стану здоров’я та фізичних можливостей. Діти мали можливість продемонструвати свої таланти та вміння під час проведених заходів.

Відпочинок дітей проводився з дотриманням протиепідемічних заходів щодо запобігання виникнення та розповсюдження інфекції Covid-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь