Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Нагадуємо, триває повторний конкурс на зайняття посади директора Новопсковського газопроводського ЗЗСО І-ІІІ ст.

Дата: 18.08.2021 13:15
Кількість переглядів: 1255

Новопсковська селищна рада оголосила 02.08.2021р. повторний  конкурс на зайняття посади директора Новопсковського газопроводського закладу загальної середньої освіти  I-IIІ ступенів Новопсковської селищної ради.

Місцезнаходження закладу: Луганська область, Старобільський  район, селище міського типу  Новопсков, вулиця Магістральна, будинок 307.

Умови оплати праці: посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 №1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», постанови Кабінету Міністрів України від 20.04.2007 №643 «Про затвердження розмірів підвищення посадових окладів (ставок заробітної плати) та додаткової оплати за окремі види педагогічної діяльності у співвідношенні до тарифної ставки», наказу Міністерства освіти і науки України від 26.09.2005 №557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ», наказу Міністерства освіти і науки України від 15.04.1993 №102 «Про затвердження Інструкції про порядок обчислення заробітної плати працівників освіти».

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:  посаду керівника закладу може обіймати особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу освіту ступеня не нижче магістра, стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків


Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають особисто (або уповноважена згідно з довіреністю особа) у Новопсковську селищну раду (смт Новопсков, провул. Історичний, 1, перший поверх, кабінет заступника селищного голови з питань діяльності виконавчого органу) наступні документи:
- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;
- автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
- копію паспорта громадянина України;
- копію документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною) не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою (державний сертифікат про рівень володіння державною мовою);
- копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної
(науково-педагогічної ) роботи не менше трьох років на момент їх подання;
- довідку про відсутність судимості;
- довідку про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
- мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджують її професійні або моральні якості. Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

Строк подання документів для участі в конкурсному відборі становить з 02.08.2021 р. до 02.09.2021р.


Упродовж п’яти робочих днів з дня завершення строку подання документів для участі у конкурсі конкурсна комісія:
- перевіряє подані документи на відповідність установленим законодавством вимогам;
- приймає рішення про допущення та/або недопущення до участі у конкурсі;
- оприлюднює на офіційному сайті Новопсковської селищної ради перелік осіб, яких допущено до участі у конкурсному відборі.

Ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представниками органів громадського самоврядування не пізніше 5 робочих днів до початку проведення конкурсного відбору.


Конкурсний відбір переможця конкурсу здійснюється за результатами:
- перевірки на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року   №
988-р;
- перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання;
- публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії в межах змісту конкурсного випробування.
Перевірка знання законодавства проводиться у формі письмового тестування. Перелік питань, зразок ситуаційного завдання та критерії оцінювання тестувань і завдань розробляється і затверджується наказом відділу освіти Новопсковської селищної ради та оприлюднюється на сайті Новопсковської селищної ради.
Конкурсна комісія упродовж двох робочих днів з дня завершення конкурсного відбору визначає переможця конкурсу або визначає конкурс таким, що не відбувся.

Загальна тривалість конкурсу не може перевищувати двох місяців з дня його оголошення.


Про час і місце проведення конкурсу учасників буде повідомлено додатково.


Довідки за телефоном: (06463)21840.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь