Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Привітання з Днем незалежності

Дата: 20.08.2021 14:07
Кількість переглядів: 1244

Фото без описуШановні жителі Новопсковщини! Найщиріші вітання з нашим найбільшим національним святом, 30-ю річницею відновлення української державності. Так, саме відновлення, адже українська державність – це наслідок довготривалої боротьби різних поколінь.

Українська незалежність – це не примха долі, українська незалежність – це не подарунок, українська незалежність – це наслідок постійної боротьби за свободу, за шанс і за можливість будувати свій український дім самими ж українцями. 

В ці дні ми багато розмірковуємо:  Що дала нам незалежність? Що означає для нас незалежність? Які наслідки незалежності? Кожен з нас має свою відповідь на це запитання. 

Для мене особисто, незалежність – це величезна відповідальність. Бо тепер, ти сам приймаєш рішення. Тепер ти сам несеш відповідальність за своє рішення. Для мене, незалежність – це шанс будувати свій український дім таким, яким ми його усі хочемо бачити, без допомоги збоку, своїми руками, своїми мізками, своїми зусиллями. 

Незалежність - це про щоденну працю. Кожного на своєму місці. 

Наша громада, об'єднавшись першою в Україні, в 2015 році стала на шлях незалежних дій, взяла повну відповідальності за свої рішення перед кожним жителем. Люди це відчули. Поступово почали й самі братися змінювати свою громаду на краще. Так і незалежна Україна - вона твориться руками людей. 

В ці дні вічна пам’ять усім українським героям. В ці дні велика дяка усім поборникам за українську свободу. В ці дні натхнення для усіх нас, аби будувати сильну, заможну, комфортну українську державу заради наших родин, заради наший прийдешніх поколінь, заради нашої України.

Зі святом! 

 

З повагою,

 Новопсковський селищний голова         Вадим ГАЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь