Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Анкета учасника процесу підприємницького відкриття в галузі сільського господарства в рамках впровадження смарт-спеціалізації у Луганській області

Дата: 31.08.2021 14:56
Кількість переглядів: 861

Фото без описуВ Луганській області реалізується Стратегія розвитку Луганської області на 2021-2027 роки, яка відповідно до діючого законодавства  розроблена з урахуванням засад смарт-спеціалізації.

Цей європейський підхід до стратегічного планування регіонального розвитку полягає в підтримці розвитку унікальних галузей або видів економічної діяльності, що становлять спеціалізацію регіону в рамках національної економічної системи.

Для бізнесу цей підхід дає можливість:

- отримати доступ до внутрішніх і зовнішніх фінансових ресурсів;

- сконцентруватися на застосуванні інновацій в бізнесі та долучитися до ланцюгів доданої вартості з країнами ЄС;

- відкрити нові ринки в ЄС і нові можливості для розвитку бізнесу;

- стимулювати владу до більш ефективного планування своїх пріоритетів і виділення ресурсів на розвиток області, що сприятиме капіталізації бізнесу;

- знаходити унікальні ніші для конкурентного розвитку бізнесу в майбутньому, що допомагає спланувати свій розвиток у короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Для того, щоб скористатися цими перевагами, підприємницьке середовище має стати невід’ємною частиною процесу розробки смарт-спеціалізації, в тому числі її наступного ключового етапу – процесу підприємницького відкриття, який полягає в пошуку інноваційних пріоритетів у відібраних для смарт-спеціалізації видах економічної діяльності та формування плану заходів щодо стимулювання розвитку обраних пріоритетів.

Зважаючи на те, що виробництво сільськогосподарської продукції Стратегією віднесено до пріоритетних для розробки смарт-спеціалізації, запрошуємо Вас особисто, або уповноважених представників Вашого підприємства, долучитись до процесу підприємницького відкриття, який заплановано розпочати найближчим часом (орієнтовно наприкінці вересня).

Зазначені заходи будуть здійснюватися Департаментом економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності облдержадміністрації за підтримки Українського інституту міжнародної політики та експерта Об'єднаного науково-дослідного центру Європейської Комісії (JRC) Манфреда Шпісбергера.

Про дату проведення заходів та їх формат з урахуванням карантинних заходів Вас буде поінформовано додатково.

Телефони для довідок:

(050) 736-71-78 Світлана Михайлівна Борис,

(050) 840-84-45 Світлана Володимирівна Яцишена.

В разі зацікавленості в участі у визначенні пріоритетних напрямків смарт-спеціалізації області та напрацюванні плану заходів щодо їх стимулювання, просимо заповнити контактні дані уповноваженого представника Вашого підприємства у наведеній нижче формі.

Сподіваємось, що спільними зусиллями ми зможемо посилити рівень інноваційної та інвестиційної спроможності Луганщини.

Анкета за посиланням - https://docs.google.com/forms/d/1dE_9EBWfm9CIYoopKxxms9is2-S7b9J1DL-4SFnpEO4/viewform?fbclid=IwAR3R16A5lIikwq55H1YC011tyHXjyR0VPRA5IlbWtLL1KIXURguK9OFZ__A&edit_requested=true


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь