Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Запрошуємо самозайнятих жінок та представниць мікро, малого та середнього бізнесу на  онлайн-зустріч «Жіноче підприємництво: кордони та свободи»

Дата: 31.08.2021 15:02
Кількість переглядів: 959

Фото без описуПроєкт USAID «Економічна підтримка Східної України» запрошує самозайнятих жінок та представниць мікро, малого та середнього бізнесу із сільських районів Донецької, Луганської та півдня Запорізької областей на онлайн-зустріч «Жіноче підприємництво: кордони та свободи».

Захід відбудеться 03 вересня 2021 о 17.00  год.

Відповідно до Конституції України жінкам та чоловікам мають рівні права на працю та винагороду за неї. Однак на практиці, у середньому заробітна плата жінок є нижчою, ніж заробітна плата чоловіків. Фемінізація бідності є однією з найважливіших економічних проблем жінок.

Зростання безробіття, зменшення реальної заробітної плати, зменшення прибутків сім’ї важким тягарем лягають на плечі жінок. Із точки зору особистісних характеристик жінок-підприємниць відслідковується схожість мотивів відкриття бізнесу, особливостей бізнесу та діяльності, розміру бізнесу, доходів, сімейного статусу, проблем управління при відкритті чи підтримці бізнесу та їх самосприйняття, необхідних компетенціях тощо.

Що ж таке свобода? Як вона впливає успішність власної справи та на рівень емоційного благополуччя жінки?

На онлайн-зустріч запрошують Олена Набокова, тренерка Проєкту USAID "Економічна підтримка Східної України" та Єва Лихолат-Марокова - психологиня, гештальт-терапевтка, групова терапевтка, експертка, що працює більше пять років працює з людьми у важких життєвих обставинах.

Дуже чекаємо зустрічі з вами!

Форма реєстрації на онлайн-захід «Жіноче підприємництво: кордони та свободи» за посиланням: https://forms.gle/pW8VP4cZwpBPtE7m6

Посилання для участі у ZOOM будуть надіслані усім зареєстрованим.

Захід – тільки для учасниць мережі Жінки у бізнесі і технологіяхгіях . Якщо ви ще приєднались до мережі, проте бажаєте брати участь у безкоштовних заходах, долучайтеся за посиланням: https://forms.gle/JfnNGRsQKnJ3T9tt8

***

Грантова та освітня допомога підприємцям на Сході України надається Проєктом USAID в рамках інформаційної кампанії “Схід економічних можливостей”. Кампанія покликана привернути увагу всієї України до потреб і можливостей Сходу, адже ще ніколи у регіоні не було стільки ініціатив, покликаних покращити рівень життя населення, розвивати бізнес у перспективних галузях економіки, відновлювати інфраструктуру. Ще ніколи не було стільки проєктів, готових залучати інвестиції та допомагати стати регіону сильним, креативним та привабливим для роботи й життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь