Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Привітання з Днем знань

Дата: 01.09.2021 08:58
Кількість переглядів: 825

Фото без описуПрийміть найщиріші вітання з Днем знань і початком навчального року!


Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених класів і, звичайно, закличним першим дзвоником. Це свято не минає жодної родини. Адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягти найвищої мети в житті. Усім, хто в цей день прийде до закладів освіти здобувати знання, бажаємо успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.Особливо вітаємо зі
святом дорогих першокласників.Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Нехай новий навчальний рік стане роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень, а життя виставляє лише гарні оцінки!
1 вересня для випускників – це останнє 1 вересня в їхньому житті. Пам’ятайте, ваша подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ.
Теплі слова вдячності хочеться сьогодні сказати вчителям. Саме ви допомагаєте школярам осягати науку, відкриваєте для них нове, пояснюєте незрозуміле. Ви є прикладом чуйності і принциповості, ваш талант, терпіння, відповідальність — неодмінні умови успішного навчання. Нехай попереду у вас будуть нові плани, нові успіхи і досягнення! Здоров’я вам!
Вітаємо Рогівський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Новопсковської селищної ради з ювілеєм – 50 річчям заснування навчального закладу. У житті людини 50 років - це зрілий і поважний вік. А відповідний ювілей навчального закладу – це півстолітня історія різних поколінь.Від щирого серця вітаємо всіх з ювілеєм школи. Нехай в стінах вашого закладу кожен зможе розкрити свій талант і показати свої здібності. Нехай діти отримають вірні знання і захоплююче дозвілля. Нехай всі вчителі будуть шановані і успішні в своїй діяльності. Нехай батьки будуть добрі і уважні до своїх дітей.
Бажаємо всім міцного здоров'я і великого успіху.

З повагою, відділ освіти Новопсковської селищної ради

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь