Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Поліція закликає бути обережними: Дві жительки стали жертвами шахрайства

Дата: 10.09.2021 10:29
Кількість переглядів: 1266

Фото без опису08.09.2021 року до відділу поліції №1 (м. Рубіжне) Сєвєродонецького РУП надійшло два повідомлення. В першому було вказано, про те, що до жительки м. Рубіжне о 12:00 прийшли дві невідомі жінки, які представились працівниками РЕС, з метою звірити електронні лічильники. Постраждала впустила їх до своєї квартири, та після того, як вони пішли, ввечері виявила відсутність коштів у сумі 12000 грн.

Таке ж саме друге повідомлення надійшло до поліції від іншої жительки м. Рубіжне. О 13:00 до неї завітали дві незнайомі жінки, представившись працівниками РЕС.  Не перевіривши їх посвідчення та впустивши їх, постраждала зазнала матеріальної шкоди.

Прикмети підозрювання сходяться з попереднім повідомленням:

- перша жінка: зріст приблизно 160 см, середньої статури, на вигляд приблизно 30 років, волосся світле, кудряве, обличчя кругле, губи повні;

- друга жінка: зріст приблизно 160 см, худорлявої статури, на вигляд приблизно 25 років, волосся чорне, пряме, губи тонкі.

Будьте обачними, якщо контролери, соціальні працівники, медпрацівники, майстри із ремонту прийшли без вашого виклику – це привід не відчиняти їм двері та не пускати у помешкання. Вимагайте їх службове посвідчення встановленого зразка з фотокарткою, зазначенням посади, логотипом і печаткою підприємства. При виявленні підозрілих «спеціалістів» відразу звертайтесь у ту чи іншу службу й уточніть про візит даного працівника.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь