Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Звіт про узагальнені результати громадського обговорення про перейменування вулиці Дімітрова  на вулицю Зарічна  в селі Закотне

Дата: 16.09.2021 13:35
Кількість переглядів: 723

Відділом комунікацій з громадськістю селищної ради на офіційному сайті Новопсковської селищної ради були оприлюднені:

- розпорядження селищного голови «Про проведення громадського обговорення щодо перейменування  вулиці Дімітрова на вулицю Зарічна в селі Закотне » №210-о від 14 липня 2021 р. -

- інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиці Дімітрова на вулицю Зарічна в селі Закотне  

Відповідні інформаційні повідомлення були підготовлені й в паперовому вигляді (формат А4, кольоровий – 7 шт). Староста села Закотне їх розмістила на інформаційному стенді в адміністративній будівлі старостату (с. Закотне, вул. Айдарська, 8), в будівлі Закотненського  сільського  Будинку культури, Закотненському сільському клубі, ДНЗ «Джерельце», Закотненський  ЗЗСО І-ІІ ст., Закотненський  ФАП  в магазинах приватних підприємців Шрамко В.Ф., Джус Т.І.

Зауваження та пропозиції Новопсковською селищною радою приймалися протягом 30 календарних днів з моменту оприлюднення  повідомлення на поштову адресу: вул. Шкільна, 3, смт Новопсков, Луганська область, 92302 та на електронну пошту селищної ради: info@novopskovrada.gov.ua, або за телефоном: (06463)-2-18-40.

За період прийому зауважень та пропозицій з 15.07.2021 р. до 16.09.2021р. включно від жителів села Закотне письмових зауважень та звернень не було. Надійшла в серпні 2021 року лише 1 усна пропозиція старості села Сєргієнко  Вірі від гр. Бураковської  Вікторії, яка мешкає на вул. Дімітрова  с.Закотне,  про перейменування вулиці Дімітрова на вулицю Зарічна.  Дана пропозиція старостою села була доведена до відома жителів вул. Дімітрова  (родини Оробцових, Бураковська, Чубар, Соболь, Ліннік, – це всі жителі цієї вулиці (окрім перелічених родин на цій вулиці більше ніхто не живе, на ній знаходиться ще 2 пустучих  будинки). 

15 вересня 2021 року в селі Закотне відбулася зустріч старости з жителями. Про час і місце проведення зустрічі жителі були повідомлені додатково шляхом розміщення друкованих оголошень в громадських місцях села Закотне та усних запрошень жителів села старостою Сєргієнко В.О. На зустріч прийшли 5 жителів вул. Дімітрова. Фотографуватися вони не виявили бажання, а щодо  перейменування - всі згодні з пропозицією перейменувати вулицю Дімітрова на вулицю Зарічну. 

Таким чином, громадське обговорення, яке було проведено у формі консультацій з громадськістю на офіційному веб-сайті Новопсковської селищної ради та зустрічей з жителями села Закотне відбулося. Жителі села Закотне підтримують перейменування вулиці Дімітрова  на вулицю Зарічна.

 

Староста села Закотне                                                                     Віра СЄРГІЄНКО

Начальник відділу

комунікацій з громадськістю                                                              Тетяна ЧЕРВЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь