Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про забезпеченість газом бюджетних установ Новопсковської громади

Дата: 19.10.2021 15:42
Кількість переглядів: 527

Фото без опису«Про забезпеченість газом бюджетних установ Новопсковської громади» - таке питання розглянули сьогодні в Новопсковській селищній раді з керівниками та головними бухгалтерами бюджетних установ

«Сьогодні відбулася нарада з головою Луганської ОДА. Нещодавно всі аспекти по придбанню газу по фіксованій ціні були узгоджені на загальнонаціональному рівні між Держказначейством, майданчиком "Прозорро" та ТОВ "Газопостачальна компанія "Нафтогаз Трейдинг". Ми ініціюємо скликання позачергової сесії Новопсковської селищної ради для того, щоб внести відповідні зміни до бюджету Новопсковської громади. Бо вкрай нагально має бути забезпечений необхідний тепловий режим у дитсадках, школах та лікарнях» - зазначила перший заступник селищного голови Світлана Слюсарєва.

Під час наради всі представники комунальних установ детально обговорили технічну складову дотримання алгоритму дій за яким вони всі будуть публікувати на майданчику "Прозорро" свої повідомлення про наміри укласти договори із “Нафтогаз Трейдинг” на закупівлю природного газу за фіксованою ціною 16,55 грн/куб.м.

«Форма цього договору погоджена Розпорядженням Кабінету Міністрів України №1234 від 11.10.2021р. для бюджетних установ і організацій. Строк дії договору - з жовтня 2021 року до грудня 2022 року. Він буде довгостроковим. До нього буде розроблено додаток – календарний план. В якому будуть окремо зазначені суми на фінансування на 2021 рік та 2022 рік. На сьогодні вже немає перешкод розпочинати переговорні процедури. Крім, комунальних некомерційних підприємств «Новопсковське ТМО» та «Новопсковський Центр ПМСД» - далі КНП. Під дію вищезазначеного Розпорядженням КНП не підпадають, бо вони не мають статусу бюджетних установ/організацій. Наразі Кабмін готує нормативно-правовий акт, який погодить окремо договори для КНП по цій ціні – 16,55 грн/куб.м. Договори з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» мають укладатися виключно із дотриманням вимог ЗУ «Про публічні закупівлі»» - пояснила Ольга Онищенко, начальник відділу економіки селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь