Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковський відділ  Старобільської окружної прокуратури повідомляє

Дата: 27.10.2021 09:29
Кількість переглядів: 966

Фото без опису

На Новопсковщині судитимуть 16-річного підлітка за умисне вбивство

Прокурорами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно 16-річного підлітка за фактом умисного вбивства  (ч. 1 ст. 115 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у червні 2021 року у Білолуцькій територіальній громаді Старобільського району неповнолітній, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту завдав 54-річному односельцю численні удари кулаками та ногами. Потерпілий помер від отриманих тілесних ушкоджень – переломів ребер, пошкодження внутрішніх органів та кровотечі.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділу поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

Наразі до підлітка застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Обвинуваченому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо,  відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

за матеріалами Новопсковського відділу  Старобільської окружної прокуратури

 

Смертельне ножове поранення у серце – мешканка Білолуцької територіальної громади постане перед судом

Прокурорами Новопсковського відділу Старобільської окружної прокуратури Луганської області направлено до суду обвинувальний акт стосовно 46-річної мешканки Білолуцької територіальної громади Старобільського району  за фактом умисного вбивства  (ч. 1 ст. 115  КК України).

За даними слідства, 24 серпня 2021 року, ввечері, між обвинуваченою та її знайомим під час спільного вживання алкогольних напоїв сталася сварка. У ході конфлікту жінка умисно завдала потерпілому ножове поранення в серце, внаслідок чого він помер на місці.

З метою приховання вчинення злочину,  обвинувачена наступного дня, вночі, вивезла тіло потерпілого до річки, де його через день виявили місцеві мешканці та повідомили правоохоронцям.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими відділу поліції № 1 Старобільського районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Луганській області.

За вказаний особливо тяжкий злочин передбачено до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається  невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

за матеріалами Новопсковського відділу  Старобільської окружної прокуратури

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь