Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про опалення амбулаторій та ФАПів на Новопсковщині

Дата: 03.11.2021 17:00
Кількість переглядів: 674

Фото без описуКНП «Новопсковський Центр первинної медико-санітарної допомоги Новопсковської селищної ради» обслуговує населення Новопсковської та Білолуцької громад.

На придбання природного газу для будівель КНП «Новопсковський центр ПМСД» у 2021 році виділено 1 млн 60 тис. грн. З них: 907,7 тис. грн. – з бюджету Новопсковської громади та 152,2 тис. грн з бюджету Білолуцької громади. На сьогодні ще триває переговорна процедура з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» по закупівлі природного газу за фіксованою ціною 16,80 грн/куб.м.

Новопсковська амбулаторія ЗПСМ розпочала опалювальний сезон з 11 жовтня. Це стало можливим завдяки тому, що в даній будівлі встановлений твердопаливний котел, а дрова були закуплені ще у лютому за 24 тис.грн за рахунок бюджету Новопсковської громади.

Решта сільських амбулаторій та ФАПи Новопсковської громади опалюються газом. Більшість з них розпочали опалювальний сезон з 1 листопада 2021 року. На даний час не опалюються дві сільські амбулаторії та один ФАП.

Адміністрація Центру ПМСД пояснює чому:

В Кам’янській СЛА ЗПСМ проводиться реконструкція комерційного вузла обліку природного газу. Після її завершення одразу увімкнуть опалення.

В Пісківській СЛА ЗПСМ вирішується питання переходу в нову будівлю.

Писарівський ФАП - у зв’язку з проведенням повірки лічильника газовою службою. На сьогодні в цьому ФАПі немає фельдшера. Триває пошук кандидатів.

Слід зазначити, що Білолуцька селищна рада надає іншу субвенцію Новопсковській селищній раді для забезпечення комунальними послугами та енергоносіями Новобілянської СЛА ЗПСМ та Можняківського ФАПу, які входять до складу КНП «Новопсковський Центр первинної медико-санітарної допомоги Новопсковської селищної ради». За рахунок коштів бюджету Білолуцької громади в Новобілянській СЛА ЗПСМ в жовтні 2021 року встановили твердопаливний котел. В кінці жовтня в даній амбулаторії розпочався опалювальний сезон. В Можняківському ФАПі опалювальний сезон розпочався 01 листопада 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь