Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Не приватизована земля під житловим будинком? Поки не пізно, ловіть можливість! Подбайте про свою власність!

Дата: 04.12.2021 00:27
Кількість переглядів: 1144

Фото без опису??Відповідно до п. 1 ст. 118 Земельного кодексу України, у разі приватизації громадянином земельної ділянки, що перебуває у його користуванні у тому числі земельної ділянки, на якій розташовані жилий будинок, господарські будівлі, споруди, що перебувають у його власності, необхідно звернутися до органу місцевого самоврядування з клопотанням та розробленою Технічною документацією із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що замовляється громадянином без надання дозволу на її розроблення?

Орган виконавчої влади або орган місцевого самоврядування у місячний строк з дня отримання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) приймає рішення про її затвердження та передачу земельної ділянки у власність або вмотивоване рішення про відмову

Таким чином АЛГОРИТМ ДІЙ наступний:

???? Обрати розробника документації із землеустрою. Скористайтеся Google або в Публічній кадастровій карті, хто є розробником документації із землеустрою земельних ділянок поряд.

???? Перевірити чинність сертифіката інженера землевпорядника за посиланням.

???? Доповнити договір на виконання робіт із землеустрою результатом робіт є виготовлення Технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), електронного документа до неї (XML-файл) та витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку, який надається на підтвердження внесення відомостей до Державного земельного кадастру.

??Наявність цієї норми збереже ваш час і сили від подання до ЦНАПу документації із землеустрою для Державної реєстрації земельної ділянки, а також збереже вас від можливих додаткових витрат, якщо при Державній реєстрації земельної ділянки, кадастровий реєстратор виявить помилки, які будуть потребувати виправлення документації із землеустрою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь