Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Привітання до 100-річного ювілею школи

Дата: 17.12.2021 15:11
Кількість переглядів: 2379

Фото без опису

Від щирого серця сьогодні вітаємо чудовий колектив і директора з ювілеєм школи, зі стін якої щороку виходять талановиті, обдаровані випускники.

100-річний ювілей школи – це важлива, хвилююча дата. Як багато відбулося за ці роки, стільки поколінь вчителів, дітей, працівників причетні до цієї дати. У кожного свої неповторні спогади про нашу школу. Бо насамперед школа – це не тільки стіни, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь.

Хочеться щоб і надалі тут кожен зміг розкрити свій талант, показати свої здібності, знайти вірних друзів, колег, відкрити для себе увесь світ.

Колективу хочеться побажати подальшої плідної діяльності, зростання і процвітання. Нехай всі Ви будете шановані і успішні в своїй діяльності.

Новопсковська селищна рада хоче вручити Вам подяку, яка, сподіваємося, прикрасить стіну Ваших багаточисленних нагород, але буде особливою, бо нагадуватиме про зв’язок поколінь і це свято.

Та головним подарунком для школи у цьому році став багатомільйонний ремонт, який зробить її, ще зручнішою для усіх учнів, колективу, стане тим місцем, куди хочеться повертатися.

Йдучи до школи, звертаєш увагу на зовнішнє оформлення. Його довго не могли обрати, але тепер воно здається дуже ідейним. Бо кожний сегмент різний, яскравий, унікальний, але разом вони складують картину, яка примушує посміхатися. Так і у великій родині школи. Всі різні, але без кожного ніколи не буде школи, такої, як ми знаємо.

З повагою Новопсковський селищний голова Вадим ГАЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь