Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська селищна військова адміністрація формує реєстр цивільних громадян Новопсковської громади, які які постраждали від мін та вибухонебезпечних залишків війни

Дата: 09.02.2023 18:52
Кількість переглядів: 513

Фото без описуПредставництво Датської Ради у справах біженців в Україні (далі – ДРБ) надаватиме допомогу особам, що постраждали від мін та вибухонебезпечних залишків війни в рамках проєкту «Багатосекторне реагування на гуманітарну кризу в Україні» за підтримки Бюро з питань гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Категорії отримувачів: діти (особи до 18 років) та дорослі, які мають дітей до 18 років, які постраждали від мін та вибухонебезпечних залишків війни чи від вибуху під час обстрілу.

Новопсковська селищна військова адміністрація формує реєстр цивільних громадян Новопсковської громади Старобільського району Луганської області, які постраждали від мін та вибухонебезпечних залишків війни.

Як повідомити?

Подзвонити на телефон «Гарячої лінії» Новопсковської СВА +38 099 328 01 55 (з понеділка по п'ятницю з 8.00 години до 17.00 години) або написати на цей номер через  телеграм.

Зазначити наступну інформацію: ПІБ особи постраждалої від мін та вибухонебезпечних залишків війни.  Номер телефону її контактних осіб. Адреса реєстрації. Адреса фактичного проживання. Дата поранення/загибелі. Де це сталося? 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь