Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Заявка на тимчасове розміщення в соціальному житлі в смт Бородянка на Київщині (для ВПО з Новопсковської громади Луганської області)

Дата: 09.02.2023 08:52
Кількість переглядів: 226

Фото без описуЗаявка на тимчасове розміщення в соціальному житлі (для ВПО з Новопсковської громади Луганської області)

Шановні жителі Новопсковської громади, які виїхали з тимчасово окупованої території громади і перебувають на підконтрольній Україні території.

Новопсковська селищна військова адміністрація Старобільського району Луганської області має можливість організувати вам кімнати в модульному містечку для тимчасового проживання родинам, які того потребують.

Актуальний варіант для розміщення: смт Бородянка Київської області (модульне містечко, загальні кухня й санвузол на поверсі).

Житло в користування надаватиметься безоплатно, ви будете сплачувати лише за спожиту електроенергію, газ, воду, інтернет. Приміщення нові. З базовими меблями та сантехнікою. В зазначеному населеному пункті є школа, дитсадок, магазини, аптеки, лікарня.

Хто потребує поліпшення своїх умов проживання та готовий до переїзду - заповніть, будь ласка, цю форму до 15 лютого 2023 року https://docs.google.com/forms/d/1TRheETpkMta5Se-IOLu0vcDA-JAWmrwGAwYNZcB6sC0/edit?fbclid=IwAR2fFwpCp5DSgrdbAkjG_aKna8BfovjRxcup91o7DzhpUSKhuf9QSsVG1vk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь