Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Про ваучери для навчання в 2023 році

Дата: 05.06.2023 14:28
Кількість переглядів: 407

Фото без описуЗа інформацією Департамента економічного розвитку та зовнішньоекономічної діяльності Луганської облдержадміністрації, з 25 травня 2023 року розширено перелік професій та спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер.

Серед професій, які були додані до переліку, є: електромонтер, бетоняр, машиніст тепловоза, дорожній робітник, монтер колії, стюард тощо.

Також оновився і список спеціальностей, за якими можна пройти навчання. Наразі до нього входять: озброєння та військова техніка, підприємництво та торгівля, дошкільна освіта, дизайн, туризм і рекреація, фізична культура і спорт тощо.

Відтепер оновлений перелік включає в себе 123 професії (до цього було 70). З ним можна ознайомитись за посиланням http://surl.li/hmwnp.

З переліком закладів освіти, які мають право здійснювати діяльність на рівнях вищої, фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти, для навчання в яких може бути виданий ваучер можна ознайомитись за посиланням https://tinyurl.com/2p96saaz.

Ваучер дає особі право на підготовку/перепідготовку за іншою спеціальністю та підвищення кваліфікації у закладах освіти чи безпосередньо у роботодавця. Для його отримання особа подає до центру зайнятості заяву, а також надає:

паспорт;

трудову книжку;

документ про освіту;

реєстраційний номер облікової картки платника податків;

довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Категорії осіб, які можуть отримати ваучер та порядок видачі ваучерів тут:

https://tinyurl.com/2s7va6tk

Якщо Вас зацікавила пропозиція опанувати іншу спеціальність або робітничу професію, звертайтеся до фахівців центрів зайнятості.

Виникли питання чи потрібна детальна консультація? Дзвоніть за номером 0999783630 с понеділка по п’ятницю з 9:00 до 16:00.

🇺🇦Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом – кожен на своєму фронті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь