Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Офіційно підписано Меморандуму про співпрацю з ГО "Фундація Зростай"

Дата: 14.09.2023 16:24
Кількість переглядів: 307

Фото без описуМикола Старцев, начальник Новопсковської селищної військової адміністрації, та Марина Богун, Голова Правління Громадської організації "Фундація Зростай", об'єднали свої зусилля, щоб покращити життя внутрішньо переміщених осіб з Новопсковської громади Луганської області, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

"Наша спільна мета - забезпечити підтримку і покращити якість життя цих сімей. Ми будемо спрямовувати наші зусилля на гуманітарну, економічну, освітню та соціально-психологічну підтримку цих людей. Ми також плануємо організовувати освітні заходи для підвищення обізнаності щодо прав та можливостей наших переселенців." - Maryna Bohun

Фото без описуЗасновниця Фундації ГО "Зростай" - співачка, авторка пісень та акторка мюзіклу "Got to be free", завжди була зв'язана зі своєю рідною Новопсковською громадою.

☑️Марина була активною учасницею громадської діяльності та підтримувала різноманітні культурні та благодійні ініціативи, спрямовані на схід України.

☑️Співзасновниця проєкту "Дорога на Схід", який організовував літературно-музичні фестивалі та інші заходи для підтримки сходу України.

☑️Марина активно допомагала в краудфандингових проєктах, таких як "Ветерани будують" і "Seeds for Ukraine", спрямовуючи кошти на підтримку громад України.

☑️У 2022 році вона заснувала Громадську організацію "Фундація Зростай", яка підтримує гуманітарні проєкти для родин з Луганщини і ініціює соціальні проєкти для жінок зі сходу України під назвою "Всупереч".

☑️Наразі дана громадська організація активно займається вирішенням потреб тимчасово переміщених жінок і їх дітей з Луганщини.

☑️Вже реалізували проєкти, такі як "Пакунок малюка" для 70 родин, надання 150 канцелярських наборів для школярів Новопсковщини і 80 наборів для дошкільнят.

☑️Марина також брала участь у різних благодійних концертах в Німеччині, де зібрані кошти служили на підтримку українців.

Фото без опису"Наша спільна робота спрямована на поліпшення життя та підтримку тих, хто найбільше потребує цього." - Микола Старцев


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь