Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Затверджена оновлена Стратегія розвитку Новопсковської селищної територіальної громади до 2025 року

Дата: 29.01.2018 16:00
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

"Саме людина є центром та пріоритетом економічного розвитку об’єднаної громади на тривалу перспективу" - на цьому наголошує оновлена Стратегія розвитку Новопсковської селищної територіальної громади до 2025 року, яку 25 січня затвердили депутати Новопсковської селищної ради.

Це вже другий варіант стратегічного документу. Першу стратегію ОТГ було прийнято ще у вересні 2016 року. Третина запланованого була виконана. Тому і постало питання в актуалізації.

Розробники: Робоча група із розробки Стратегії розвитку Новопсковської селищної об’єднаної територіальної громади до 2025 року.

Загальний методологічний та організаційний супровід: Наталія Бойко – керівник проекту «Експертний супровід проведення реформи місцевого самоврядування та об'єднання територіальних громад в Україні» Луганського регіонального відділення Асоціації міст України, який здійснюється в рамках програми ЄС «Підтримка реформи місцевого самоврядування в Україні», що реалізується Інститутом громадянського суспільства в партнерстві з Фондом Східна Європа і фінансується Європейським Союзом. Вікторія Ярова – асистент керівника проекту.

Коригування Стратегії: За підтримки Програми розвитку ООН «Відновлення та розбудови миру», проект «Розроблення стратегій місцевого соціально-економічного розвитку, планів організаційного розвитку органів управління, а також надання навчально-консультаційного супроводу процесу планування організаційного розвитку в 7 об’єднаних територіальних громадах (ОТГ) Луганської та Донецької областей», що реалізується Консорціумом організацій: Творчий центр ТЦК, Асоціаціацією малих міст України, ГО «Точка доступу» і фінансується Європейським Союзом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь