Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В Новопскові дитячі садки "Світлячок" і "Теремок" оновлюються

Дата: 05.09.2016 17:00
Кількість переглядів: 977

В 2016 році в бюджеті Комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад ясла – садок «Світлячок» Новопсковської селищної ради» заплановано кошти у сумі 391416.00 грн на капітальний ремонт покрівлі двоповерхової будівлі. Ремонтні роботи по ремонту покрівлі проводилися протягом липня – серпня 2016 року. 22 серпня двоповерхова будівля ДНЗ «Світлячок» гостинно  відчинила двері малюкам.

На сьогоднішній день в ДНЗ "Світлячок" тривають ремонтні роботи одноповерхової будівлі.  Кошти на капітальний ремонт будівлі ДНЗ "Світлячок" Новопсковської селищної ради з застосуванням енергозберігаючих технологій  у сумі 1089217.00 грн  - це кошти субвенції з державного бюджету, які виділені місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2016 році. Сьогодні будівельні бригади проводять заміну покрівлі, утеплення цоколя, фасаду, ганків. При цьому заклад працює в звичному режимі. Дві вікові групи ( ІІ молодша та середня)  тимчасово з одноповерхової будівлі переведені до двоповерхової.

Наприкінці серпня почато розробку документації по утепленню фасаду двоповерхової будівлі "Світлячка" з застосуванням енергозберігаючих технологій» у сумі 625638.00 грн виділено з обласного бюджету.

В Новопскові ще один дитсадок ремонтують. Капітальний ремонт будівлі ДНЗ "Теремок" Новопсковської селищної ради з застосуванням енергозберігаючих технологій також проводиться за кошти субвенції з державного бюджету, які виділені місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад в 2016 році. На відміну від "Світлячка" дитсадок "Теремок" не працює до завершення ремонтних робіт. 

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь