Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

На десятій сесії Новопсковської селищної ради сьомого скликання

Дата: 21.06.2016 17:03
Кількість переглядів: 985

 

Депутати Новопсковської селищної ради  сьомого скликання 17 червня 2016 року розглянули 38 питань життєдіяльності  Новопсковської об’єднаної територіальної громади. Було підбито підсумки за 1 квартал виконання селищного бюджету, також внесли зміни до нього, затвердили у новій редакції структуру працівників селищної ради, внесли зміни до складу виконавчого комітету селищної ради.

Для подання до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України для отримання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, яким Новопсковській об’єднаній територіальній громаді передбачено виділення 4510,4 тис. грн. затвердили проекти: «Придбання спецтехніки для покращення благоустрою у громаді», «Придбання сміттєвоза для покращення матеріально-технічної бази та забезпечення санітарної очистки в громаді», «Капітальний ремонт будівлі ДНЗ "Теремок" Новопсковської селищної ради з застосуванням енергозберігаючих технологій», «Капітальний ремонт будівлі ДНЗ "Світлячок" Новопсковської селищної ради з застосуванням енергозберігаючих технологій».

Всього розглянули 11 земельних питань, також затвердили положення про відділи селищної ради, інформаційні та технологічні картки, Положення про старосту села, сіл  Новопсковьскої селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь