Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Незабаром в Новопсковській громаді будуть проведені капітальні ремонти ФАПів

Дата: 07.07.2017 17:04
Кількість переглядів: 814

Новопсковській об’єднаній територіальній громаді в цьому 2017 році виділяється інфраструктурна субвенція в розмірі 2 млн 463 тис. грн. На які об’єкти спрямувати ці кошти - вирішували 6 липня депутати під час позачергової двадцять шостої сесії Новопсковської селищної ради.

Новопсковський селищний голова Вадим Гаєв звернувся до депутатів: «Ми планували утеплити школи, однак, вони до цього часу не передані на баланс громади. За умовами постанови КМУ №200 пріоритетним напрямком інфраструктурної субвенції є напрямки підтримки закладів охорони здоров’я та адміністративних будівель під розміщення ЦНАПів. Зважаючи на те, що будівлі ФАПів є власністю громади і те, що в будівлі Новопсковського селищного будинку культури буде розміщено незабаром ЦНАП, послугами якого користуватиметься вся громада, є можливість направити конкурсній комісії при Мінрегіонбуді саме ці проекти».

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2016 р. №200 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад» та враховуючи рекомендації постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства та комунальної власності  депутати затвердили проекти, які будуть направлені на розгляд конкурсної комісії при Мінрегіонбуді для отримання субвенції на формування інфраструктури в об’єднаних територіальних громадах.

Це капітальні ремонти із застосуванням енергозберігаючих технологій трьох адмінбудівль фельдшерсько-акушерських пунктів в селах Макартетине, Ікове, Осинове (ФАП №2)  та фасаду будівлі комунального закладу «Селищний будинок культури смт Новопсков», в якому буде розміщено Центр надання адміністративних послуг.

 Також з депутати погодили проект на придбання відвалу для покращення благоустрою у громаді та затвердили план соціально-економічного розвитку Новопсковської об’єднаної територіальної громади на 2017 рік, до якого внесені всі вищезазначені напрямки робіт.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь