Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

В селищній раді презентували проект нового Центру надання адміністративних послуг

Дата: 09.08.2017 17:06
Кількість переглядів: 1409

Фото без опису8 серпня поточного року відбулася значуща подія для жителів Новопсковської об’єднаної громади. В Новопсковській селищній раді було проведено презентацію проекту створення Центру надання адміністративних послуг та підписано  угоду про партнерство та  співпрацю Новопсковською селищною радою та ГО «Моя Новопсковщина» в рамках проекту ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду ІІІ» створення Центру надання адміністративних послуг на базі Новопсковської ОТГ.

Цей проект  реалізується громадською організацією «Моя Новопсковщина» за методологією проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»  в межах міжнародної технічної допомоги компоненту «Місцеве самоврядування і реформа децентралізації» Програми ООН «Відновлення управління та сприяння примиренню в постраждалих від кризи громадах України», що фінансується країнами Європейського Союзу в Україні .

Перше обговорення питання створення Центру надання адміністративних послуг в Новопсковській селищній раді відбулось під час робочої зустрічі представників Новопсковської громади, ПРООН та UN Women у травні цього року.

Фото без описуВитрати на виконання цього Проекту складають 1 млн 870 тис. грн. і передбачені за рахунок Програми, що фінансується країнами Європейського Союзу в Україні.

Новопсковською селищною радою забезпечено співфінансування з місцевого бюджету на розробку проекту - 50 тис. грн, 2 тис. грн – на державну експертизу проекту, також гарантовано видатки на  авторський, технічний нагляд, документів для введення об’єкту в експлуатацію у сумі – 46,8 тис. грн.

Що ж передбачає цей проект? В рамках проекту буде капітально відремонтовано частину Селищного Будинку Культури для функціонування Центру надання адміністративних послуг.

 

Фото без опису

Проект передбачає проведення ремонтних робіт по внутрішньому оздобленню приміщення, заміну опалення, електрики, каналізації, вентиляції. Після ремонту  Центр буде забезпечено меблями на 10 робочих місць, комп’ютерною технікою, програмним забезпеченням. Персонал Центру пройде спеціальне навчання та практику в кращих адмінцентрах України. Планується встановлення відеоспостереження за роботою Центру.

Окрім цього, селищний будинок культури буде утеплено за кошти інфраструктурної субвенції (1,1 млн грн), територія перед СБК буде парковою із встановленням дитячого майданчика  за кошти бюджету участі (140 тис.грн). До речі, кімната для дітей буде і в самому приміщенні ЦНАПу.

Працівники ЦНАПу якісно надаватимуть багато різних адміністративних послуг що стосуються реєстрації, питань міграційної служби тощо. В приміщенні ЦНАПу будуть розміщені комфортні віддалені робочі місця для працівників Пенсійного фонду, районного центру зайнятості, відділу організації надання соціальних послуг селищної ради. Планується гнучкий графік роботи спеціалістів ЦНАПу для обслуговування місцевих мешканців у зручний час. Для віддалених сіл теж будуть передбачені виїзди спеціалістів.

На сьогодні Новопсковською селищною радою вже підготовлено робочий проект, передбачено штатні одиниці, розробляється нормативна база, оголошено конкурс на заміщення вакантних посад ЦНАПу.

ГО «Моя Новопсковщина» готує необхідні документи для підписання грантової угоди з ПРООН.

На усіх етапах ремонту та облаштування Новопсковського ЦНАПу контролювати роботу буде Наглядовий комітет якості, куди увійдуть представники селищної ради, депутати, представники громадськості. Приймати роботу буде Приймальна комісія.

 

Використані матеріали ГО «Моя Новопсковщина»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь