Новопсковська селищна військова адміністрація

Луганська область Старобільський район

Новопсковська селищна рада запрошує жителів та гостей громади на святкування Дня молоді і Дня Конституції України

Дата: 21.06.2016 17:30
Кількість переглядів: 1013

 26 червня  в селі Осинове  відбудеться ІІІ фестиваль української естрадної пісні «Пісенний Айдар». Розпочнеться фестиваль о 12-00 годині на березі мальовничої річки Айдар

(в районі фельдшерсько-акушерського пункту села Осинове-1).

Фестиваль проводиться закладами культури Новопсковської громади з метою заохочення жителів Новопсковщини до збереження та примноження національно-культурних цінностей, підтримки та примноження традицій Новопсковського краю, стимулювання молоді до багатогранного світу мистецтва, а також розвитку аматорської самодіяльної творчості.

В першій пісенній частині фестивалю будуть проведені конкурси між солістами-вокалістами; гуртами, дуетами, ансамблями. В другій частині фестивалю - конкурси українських народних напоїв, фотоконкурс, спортивно-розважальні ігри.

Переможців обиратимуть неупереджено -  склад журі затверджується оргкомітетом Фестивалю і оголошується безпосередньо перед початком конкурсної програми.

Визначатимуться переможці у пісенному конкурсі в номінаціях: солісти-вокалісти; гурти, дуети, ансамблі. Вокальні номери оцінюються за такими критеріями: майстерність виконання; артистистичність; сценічна культура. Фотографії оцінюються за художньою і технічною цінністю роботи. Українські народні напої оцінюються у номінаціях: жіночі фіто-напої; напої для справжніх козаків.

Всі учасники Фестивалю будуть нагороджені грамотами. Переможці отримають також грамотами та цінними подарунками.

В смт Новопсков 26 червня о 10 годині на березі річки Айдар  відбудеться концертно-розважальна програма для дітей та молоді «Подорож в океан мрії». В рамках святкування Дня молоді будуть проведені масові ігри та розваги для маленьких учасників та їх батьків, а також виступи юних аматорів сцени: зразкової хореографічної студії «Едельвейс», студії «Фольк-модерн-стиль», вокального ансамблю «Перлинка» і юних пісенних талантів. Переможці конкурсів та учасники свята отримають призи і заохочення.

Ввечері цього ж дня о 21-00 годині в сільському клубі села Макартетине для молоді буде проведено вечір відпочинку з іграми та конкурсами.

 

28 червня 2016 року на вокзальній площі в смт Новопсков відбудеться святковий концерт до Дня Конституції України, початок о 19-00 годині. Організатори обіцяють чудові творчі виступи та гарний настрій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь